Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csalta már meg a párját az miért tette és mit érzett utána?
Rég volt,huszonegynéhány éves koromban.
Nos mit éreztem?
Hát nem is tudom,fejfájást,és szédülést biztos a másnaposságtól,önbizalom mint a GTA-ban ment fölfelé azért.
De ma már nem tennék ilyet,benőtt a fejem lágya.
29/F
akkor semmit, most már azt, hogy hülye kis kva voltam..
20/L
5 éve tartott a kapcsolatom az akkori barátommal, de az utolsó évünkben hiába beszéltem neki bármit arról, hogy mit hogy szeretnék, nem érdekelte... gyakorlatilag semmilyen téren se foglalkozott velem, az egész napja azzal telt, hogy gépezett (híreket olvasott, játszott...ilyenek), aztán miután ezt megunta olyan hajnal 1 körül bepróbálkozott, hogy hátha lefekszünk-e... ennyi időt szánt rám egy nap, hiába mondtam, hogy ez nekem így mennyire nem jó.
De én hülye mégis vele voltam, hogy miért, azt ne kérdezzétek, ha valaki szeret valakit, képes irreális mértékben reménykedni abban, hogy majd jobb lesz.
Na aztán megismertem egy srácot, valahogy első pillanattól kezdve tetszett és óriási vágyat éreztem iránta. Elkezdtünk barátkozni, és kb 3 hónapnyi ismeretség után vele aludtam és egy pár órán át csókolóztunk. Hogy mit éreztem utána? Azt, hogy őt akarom, és hogy beteljesült végre, amire vágytam. Utána még kb 2 héten át folytattuk ezt a viszonyt, akkor is folyton csókolóztunk (több ennél nem volt). Aztán szakítottam, és pár ilyen hét után összejöttünk.
Emberileg nem tartom helyesnek, sőt, undorítónak tartom ,hogy ezt csináltam, de közben mégse bánom, mert ez a dolog adta meg a végső lökést, hogy képes legyek végre kilépni a kapcsolatomból. És ezentúl soha nem fogok benne maradni ilyen haldokló kapcsolatban, legalább ennyi tanulsága volt a dolognak.
Egy olyan kapcsolatban, ahol a felek szerelmesek egymásba és minden rendben, ott kizárt, hogy megcsalás történjen, szóval ha ideális párjai vagytok egymásnak, akkor nincs mitől félned (már ha ezért tetted fel a kérdést, mert aggódsz)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!