Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy a bnőm hűséges e hozzám? Összesen előttem amikor még nem is ismertük egymást 5férfival volt összesen. A volt barátja meg csalta és ő csak akkor csalta vissza ő azt mondja hogy hűséges szerintetek?
Látom megpróbáltad kevesebb helyesírási hibával is feltenni a kérdésed...még szerintem mindig voltak piros vonalak, de az előzőnél sokkal jobb :)
Nem tudhatod.
ezzzazz... féltékeny vagy a barátnőd múltjára, nem tiszta lappal indítod szegényt....rég rossz...
esetleg bízz meg benne, és adj rá okot, hogy ne csaljon meg... gyakran a megcsalt fél tehet a csalásról..
viszont neveld meg, mert ostobaságra vall a visszacsalás.. olcsó, önző és haragos tett
"gyakran a megcsalt fél tehet a csalásról.."
F*ck logic.
Na igen...azon azért el kellene gondolkodni, hogy miért történt a megcsalás...de a visszacsalásnak én sem vagyok a híve...mi változott ezzel? Jobb lett?
Azt tudod tenni, hogy megbízol benne...mert valaki egyszer megtette, nem biztos, hogy mindig megfogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!