Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember összeházasodik, utána törvényszerű, hogy egyre kevesebb szex lesz közöttük?
Szinte mindenhol ezt hallja,olvassa,látja az ember-filmekben is-,hogy ha két ember összeházasodik,akkor bizony a szex szép lassan csökken,vagy akár el is tűnik a mindennapokból.Miért van ez?Lehet ez ellen tenni bármit is?
Én is ezt tapasztalom sajnos a párkapcsolatomban.Csak úgy egymás mellett élünk és ez egyre gázabb így.
Ez a természetes.Idővel a nagy lángolás csökken. Ha egy házasságban vagy egy kapcsolatban a szex a legfontosabb, akkor az a kapcsolat nem lesz tartós.
Ha szeretitek egymást, ha azonos dolgok érdekelnek benneteket, ha tudtok egymással közös témákról beszélni stb., akkor a szex is jó marad.
Ha csak egymás mellett éltek, akkor nem csak a szexszel van baj.
Ha már külön is élnek, hogy jobb legyen a kapcsolat, régen rossz!
Minden értelmes ember tudja (aki nem gyerek), hogy egy kapcsolat nem azért tart évekig, hogy huuuuuu de hatalmas nagy a szerelem. A szerelem igazi nagy szeretetté kell, hogy váljon évek után és folyamatosan biztosítani kell egymást egymás szeretetéről, megértésről és hogy évek után is leülnek időközönként (akár hetente) megbeszélni a házastársi köteléküket. --- csak sajnos egyesek sima egymás mellett élésbe térnek át és már szinte nem is beszélnek.
Nem a házasság teszi, a kor sem.
Azt hiszem, hogy az ilyen helyzetekben a kapcsolat elején megjátszásból, hódításból volt több a szex, nem a valódi igények miatt.
Volt a házasságomnak olyan korszaka, amikor ugyanígy lecsökkent, de nem a házasság tette, az a taposómalom, vagy mi.
Mondjuk én kerestem, egy hasonló helyzetű asszonyt, aztán kiegészítettük egymás igényeit, - ezért maradt egyben a család, - később meg jobb lett minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!