Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egyvalakit megszeret az ember és egész további életében utána vágyakozik? Ez lenne a plátói szerelem ami tökéletes és szent a beteljesületlensége miatt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 02:20
1/19 anonim válasza:
Szerintem minden lehetséges. És igen pont attòl szép h beteljesületlen
2/19 A kérdező kommentje:
Szép? Mondhatni halálra van ítélve a későbbi párkeresésben az egész élete.
2012. máj. 28. 02:32
3/19 A kérdező kommentje:
Mitől lenne szép...
2012. máj. 28. 02:33
4/19 anonim válasza:
nem.
amit leírsz az a rajongó lelkesedése,ahogy a kiscsajok is lelkesednek egy énekesért pl,vagy jézusért stb.
soha nem teljesedik be,megmarad rajongási szinten.
a szerelem akkor létezik,ha volt valami konkrét személyes kapcsolat hosszabb-rövidebb ideig és be is teljesedet testileg.
egy ilyen kitarthat életfogytig.
akkor is ha már vége.
5/19 A kérdező kommentje:
Volt személyes kapcsolat is, meg lelkiztünk eleget, nem rajongás ez...
2012. máj. 28. 02:41
6/19 anonim válasza:
Ùgyértettem h szép hogy nem romlik meg soha a kapcsolat mert midig egy idilli kép él ròla a szerelmesben
7/19 A kérdező kommentje:
Hogy lehet úgy tovább élni, hogy csak ő lesz a tökéletes és soha senki más a nyomába sem érhet. Milyen lenne már az újnak is... Nem akarnék kihasználni senkit ha nem vele akarom élni az életem, "te is jó vagy ha ő nincs" módon...
2012. máj. 28. 02:48
9/19 A kérdező kommentje:
Tudja, nem szerelmes.
2012. máj. 28. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!