Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy tudomást szerez róla?
Figyelt kérdés
Nem tudtam belépni a facebookjára, kiírta, hogy a régi jelszóval próbálkoztam, új jelszó van xy idő óta. Valahol jelzi ezt neki, hogy megpróbáltam belépni a régi jelszavával?2012. dec. 12. 15:48
11/18 anonim válasza:
Előző vagyok,ha nem próbáltad egymás után nagyon sokszor és még nem tiltott le akkor nem veszi észre,de az előzményeket mindenképp töröld ki a gépről ha egy gépet használtok :D
12/18 A kérdező kommentje:
Eddig csak egyszer próbáltam.
De tényleg nincs benne susmus, elhiszem hogy annak tűnik, de bonyolult a dolog, higgyétek el, nincs benne semmi olyan.
2012. dec. 12. 16:55
13/18 anonim válasza:
De miért lépsz be? Levelet olvasni? féltékenység? vagy csak szimplán követed ha már nem beszéltek?
14/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk csalódás utáni bizalmatlanság, nincs semmi konkrétum. De mondom, tudja, hogy be szoktam lépni. Azért is furcsa, hogy megváltoztatta.
Csak tudni szeretném, hogy tudni fogja-e, mikor próbáltam belépni.
2012. dec. 12. 17:21
15/18 anonim válasza:
Miért fontos az idő, hogy mikor?
16/18 A kérdező kommentje:
Kicsit túlbonyolítjuk.:D
Nem érdekel az idő, de ilyen esetben tudni fog róla, vagy sem?
2012. dec. 12. 17:55
17/18 A kérdező kommentje:
Mármint hogy megpróbáltam belépni.
2012. dec. 12. 17:56
18/18 anonim válasza:
Tudhat, sőt valószínűleg tud is ha van egy kis esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!