Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és mikor mondjam meg, hogy nincs esélye?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel régen találkozgattunk, de nem jött be. Aztán kijöttem külföldre fél évre és azt gondoltam, emiatt lemond rólam. De nem, még mindig írogat, hogy mondjam meg neki, hogy nem az esetem úgy, hogy ne bántsam meg? És mikor? Írjak neki vagy várjak amíg ő ír? Gyakran elég alkalmatlan pillanatokban írogat, lehet, hogy akkor pont nem lesz alkalmas az idő lelkizésre. De azt meg szemétségnek tartok, hogy emiatt ráírjak,2012. nov. 18. 21:19
1/4 anonim válasza:
ha netán "ilyen" dolog kerül szóba szépen finom megírhatod neki. Írd ezt: Ne haragudj, nem szeretnék veled komolyabb kapcsolatot. - És hogy ne várjon rád, nyugodtan keressem magának mást, aki közel van stb. Azt hiszem ez egyértelmű, világos, tiszta egyenes beszéd.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát amíg nem említ ilyesmit, addig ne hozzam fel?
Eddig nem nagyon merült fel a téma, csak egyszer mondta, hogy hiányzom. Közben itt beleszerettem valakibe, bár még nem járunk. Ezt gondolom jobb, ha nem említem, igaz?
2012. nov. 18. 21:56
3/4 anonim válasza:
Szerintem simán megmondhatod neki anélkül hogy felhozná. Annyit hogy valamit mondani szeretnél, már szeretted volna csak nem tudtad hogy, kedveled de nem szeretnél tőle semmi, nem is vonz és messze is vagytok, nyugodtan keressen mást és sok sikert mindenhez. Ezzel nem bántod meg és rendes voltál vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2012. nov. 20. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!