Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye, hogy tudomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy tudomást szerez róla?

Figyelt kérdés
Nem tudtam belépni a facebookjára, kiírta, hogy a régi jelszóval próbálkoztam, új jelszó van xy idő óta. Valahol jelzi ezt neki, hogy megpróbáltam belépni a régi jelszavával?
2012. dec. 12. 15:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
sztem nem xD
2012. dec. 12. 15:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért akartál belépni a facebook-jába? Nem szép dolog.
2012. dec. 12. 15:59
 3/18 anonim ***** válasza:
én most mindjárt megírom neki
2012. dec. 12. 16:10
 4/18 A kérdező kommentje:

Légy szíves a kérdésre válaszoljatok.

Nincs benne semmi susmus, nem kell rosszra gondolni.

2012. dec. 12. 16:12
 5/18 anonim ***** válasza:

hihi ... nincs abban susmus, hogy más profiljába akarsz belépni ... tényleg igazad lehet, az nem susmus

nem tudja meg, ne rinyálj

2012. dec. 12. 16:16
 6/18 A kérdező kommentje:

Ilyen megbeszélés nélküli megállapodás, hogy tudom a jelszavát, bonyolult, de a lényeg, hogy tudja, hogy be szoktam lépni. Nem tudom miért, de megváltoztatta most.

De akkor belépéskor miért nem azt írta ki a gép, hogy helytelen jelszó, miért azt, hogy a régivel próbáltam? Ebből gondolom, hogy esetleg jelez neki valahogy, hogy a régivel be próbáltak lépni.

2012. dec. 12. 16:22
 7/18 anonim ***** válasza:
az csak emlékeztető a felhasználónak, hogy ember, megváltoztattad a jelszót, nem emlékszel?
2012. dec. 12. 16:26
 8/18 anonim ***** válasza:
:D ha tud róla,hogy be szoktál lépni,akkor nem mindegy hogy megtudja,vagy mégis van susmus :D
2012. dec. 12. 16:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Mondom, nem szoktunk beszélni róla, de tudja, hogy be szoktam lépni. Meg azért nem minden napos dolog. Érdekel, hogy tudni fogja-e, hogy mikor próbáltam belépni a profiljába.
2012. dec. 12. 16:28
 10/18 anonim válasza:

Nem tud róla, tuti kamuzol. hisz barátok ilyet nem csinálnak, ha csinálnak is akkor valószínűleg összevesztél vele és azért turkálsz benne met amúgy mondanád neki.

Ha pasid lenne akkor meg tudnál róla sőt számon kérnéd hogy megváltoztatta.

2012. dec. 12. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!