Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ne vegyek tudomást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne vegyek tudomást mások véleményéről, menni fog?

Figyelt kérdés
Nem ilyen egyszerű a kérdés.. 23 éves lány vagyok és van egy alakuló félben lévő kapcsolatom.. A pasi végtelenül rendes és nekem nagyon tetszik, mind külsőre, mind belsőre.. Egyszerűen tényleg odáig vagyok érte.. A probléma csak az, hogy tudom a szüleimnek nem tetszene.. Már a barátnőim is megjegyezték, hogy kövér, nem szép, ezzel én egyáltalán nem értek egyet, nekem tényleg nagyon tetszik.. A baj, csak az, hogy ismerem a szüleim nézetét és bár felnőtt nő vagyok és nem kéne, hogy legyen beleszólásuk én világéletemben adtam a véleményükre.. Most eldöntöttem, hogy nem fogok, de mégis, hogy tegyem? Mielőtt bemutatnám eleve vázoljam fel nekik, hogy hagyjanak békén vagy szimplán ne is foglalkozzak velük? Egyáltalán nem szemétség a srácot belevonni egy ilyen kapcsolatba? Én annyira szeretnék vele lenni,de nem akarom egy olyan családba "belerángatni", ahol a háta mögött kibeszélik.. Elbizonytalanodtam, úgy érzem meg sem érdemlek egy ilyen jó embert, mikor én is egy ilyen külsőségekre alapozó felületes családból származom.. Én szeretnék vele büszkén együtt sétálni, de utálom magam amiért most elbizonytalanodtam és eszembe jutott, hogy netán ne mennyek bele a dologba pusztán a szüleim véleménye miatt.. 23/L
2012. nov. 13. 01:05
 1/4 panini ***** válasza:

Szerintem ne vázolj fel nekik semmit, a megjegyzéseikkel pedig ne foglalkozz. Hamarabb abbahagyják és elfogadják a választottadat.

Ja igen.. és említetted, hogy meg sem érdemelsz egy ilyen jó embert, hiszen egy ilyen külsőségekre alapozó felületes CSALÁDból származol. Nem te vagy felületes, hanem a családod.

Kitartás!Csak bízz a kapcsolatotokban. A családodat pedig nem azzal kell meggyőzni, hogy azt hangoztatod, hogy nem érdekel a véleményetek, hanem azzal, hogy azt érzed és azt is mutatod a külvilág felé, hogy mennyire oda vagy érte és neked így is, úgy is ő kell.

2012. nov. 13. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Konkrétan az lenne vele a baj, hogy túlsúlyos vagy van más is?

Ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz más véleményével, ez a te életed, és a te boldogságod. Azt pedig ne a szüleid döntsék el, hogy a barátod szép-e vagy sem.

2012. nov. 13. 01:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én például ha nőmtől elvárnám,hogy be se mutasson a szüleinek. Egyszerűen nem vagyok rájuk kívácsi!! Rohad tul nem érdekelnek. Nem akarok jó pofát vágni olyanokhoz, akik totál hidegen hagynak. Eleve nem is értem, hogy felnőtt nőként mért érzed annyira kötelezőnek bemutatni őt olyan embereknek, akik leterrorizálják rólad. Teljesen felesleges.
2012. nov. 13. 05:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Csak az a bajuk.. "Nem ilyen férfit képzeltek el mellém.." Azért reménykedem benne, hátha megismerik és megkedvelik..

Azért adok ennyit a szüleim véleményére, mert a lelküket kidolgozták, hogy felneveljenek, mert mindig jó tanácsokkal láttak el és nagyon szeretem őket.. Csak sajnos igen, vannak olyan hibáik, mint a felszínesség, ilyen esetekben..pl

Persze, lehet jobb lenne neki, ha be se mutatnám, de nem szeretném, hogy akkor meg az legyen, hogy azt higgye nem merem felvállalni.. Mert ez sem igaz..

2012. nov. 13. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!