Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne, ha nem venne rólad tudomást az exed miután kidobtad?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 19:35
1/14 anonim válasza:
Nekem úgy hozta a sors,hogy gimiben osztálytársam lett az exem. Persze ment is a feszengés, beszólogattunk egymásnak lenéztük egymást. Aztán egy piálós napon megbeszéltünk mindent és azóta barátok vagyunk . :-) Ja egyébként kb. 2 hetet 'jártunk' szóval nem volt nagy a szerelem :-)
De egyébként kicsit rosszul esett.
2/14 anonim válasza:
2 éves kapcsolat után, igen. rosszul esik.
3/14 A kérdező kommentje:
Ha te dobod, akkor miért rossz? Tényleg nem értem, nyilván azért szakítasz vele, mert nem akarod a társaságát. Ha meg van valakit, akkor nem is értem mit foglalkoztok azzal, hogy nem érdeklődik irántok az exetek.
2012. aug. 9. 19:46
4/14 anonim válasza:
A társaságát még akarhatom a szerelme/libidója nélkül.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem értem...
Miért akarod a társaságát, ha kidobtad?!
2012. aug. 9. 19:57
6/14 anonim válasza:
Szakítottam, mert nagyon csúnyán megbántott. Ettől független szerettem/kívántam és minden egyéb. Ő pedig akkor azt mondta, hogy ő is szeret és megbánta, utána többet nem is keresett, lesza-rt.
7/14 A kérdező kommentje:
Értem, de most én arra gondoltam, hogy nem az ő hibájából dobtad, hanem mert nem szeretted/másba szerettél bele/nem komoly kapcsolatnak gondoltad/szabadságra vártál, stb...
2012. aug. 9. 20:03
8/14 anonim válasza:
Te sem érted, miért nem csak szexuálisan/romantikusan érdekelhet egy ellenkező nemű? Attól, hogy nem vonzódom valakihez, emberileg még kedvelhetem.
9/14 anonim válasza:
Akkor főleg. Ha nem a szemétsége miatt lett vége, még lehetünk barátok.
10/14 anonim válasza:
Ha azért dobtam volna, mert más kell nekem, nem érdekelne hogy keres vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!