Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy veszem észre h a fiúknak mostanság csak a vékony csajok tetszenek. Én 165cm vagyok és 60kg. Nincs barátom, de szeretnék. De így h nem vagyok egy nádszál nem találok senkit. Szerintetek is csak a pálcák tetszenek a srácoknak?
Rendben utolsó,köszi szépen.Csak védem magamat mer oltottak,nemtom ez mire volt jó,sajnos ez az ország ilyen.
22F
Nem is itt lakom.
jó tudod mit? bocsánat.rendben?
Ne haragudj.
Felb@szták az agyam.
Bocsi,elismerem,hibáztam.
Sorry!
Utolsó megint én vok,nah ha felb@szták ne törődj vele,figy lehet,hogy okostojásnak fogok tűnni de ez jusson eszedbe:"Olyanok véleményére adj akik ott tartanak ahol te akarsz tartani minimum 5 év múlva."
Ezt egy nagyon sikeres üzletember mondta.Jó,oké megbocsátok,enm vok haragtartó ember,egyáltalán.
Pozítiv gondolkodás,ne törődj a sok gyökérrel(csak általánosságba ,mondom,nem konkrétan bárkire)
Nézd meg a Titok című filmet és a könyvet olvasd el,ha kell akkor szóljál van egy rahedli agykontrollos cucc.
Kicsit OFF lett de nem baj.Ez is kell
Köszi.
És tényleg nagyon sajnálom.Bocsánat.Ne haragudj.
Hibáztam.Sok a stressz.
További sok síkert kívánok neked,az életben és mindenben.
Kítartást!
És elnézést mégegyszer.Sajnálom.
Üdvőzlettel: Tímea
Jó oké,persze,elfelejtettem,neked is sok sikert továbbiakban.
Kezdelek megkedvelni így hirtelen.
Üdvözlettel:Gábor
Csak még annyit: sajna a munkámban keménynek kell lenni,de amúgy van egy érzelmes oldalam is.
Csak eléggé haragszom most a férfi társadalom nagy részére...de ez hosszú.
Amúgy válaszolók a kérdező kérdésére: minden fiúnak/férfinek más lány/nő tetszik.
Valami szinten a külső az első szempont.Egy nő legyen igényes,ápolt,ne legyen kövér,egészséges teste legyen.
Sajna ez a modellekre nem jellemző,de ez van.Van velük bőven dolgom....
Egy férfi is legyen ápolt,igényes,törödjön magával....de mindenkinek más.
26/N - "Hibázni emberi dolog, beismerni emberfeletti."
Öröm volt számomra olvasni, hogy vannak, akik még képesek a saját szemükben is észrevenni a szálkát.
Ez sem idetartozott, de jó volt olvasni.
Sárky
Bocsánat mindenkitől,ez nem ide tartozik de említetted a Titok c. filmet.Tényleg használ?
sokat hallottam róla,de eddig furcsa volt elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!