Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, tetszenek nektek a zöld szemű, banra hajú vékony, de sportos alakú lányok?
Idáig igen!:D de kimaradtak a szép cicik és a szép arc:S!
de az eddigi elmondásodból igen!:P
Lehet pontosítani, de minek? Én ezekre a tulajdonságokra voltam kíváncsi.
Mert zöldszemű vagyok, és hát nemtom nekem annyira nem teccik, arcomra mondták már h szép, nem vagyok pattanásos se. De egyébként az hogy az arcod szép e, az relatív, a zöld szem meg nem, mert az zöld:))
Figy, ez most tényleg relatív...az, h széles a vállad...és? van akinek annál is szélesebb és nem fogja furának találni...de pl nemrég esett meg velem:
soha nem felejtem el azt a párost a dunakeszi auchanban... a csávó és a csaj is legalább 2.10 magas volt... és a csaj volt a magasabb... kicsit meglepődtem azért, mert én is vagyok 1.90 és nem kicsit kellett felnéznem a párosra amikor elmentek mellettem... furcsa volt a sok 1.70 és 1.80as átlagmagasságú emberke között ilyet látni, de ők is megtalálták a párjukat...
Persze ha te a vékony csávókat szereted akkor lehet kicsit nehezebb, mert kisebbségi komplexusa lesz :D
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!