Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók miatt szakítás?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy buliban részegen smárolt egy másik lánnyal. Én kidobtam megcsalás címén. Most majdnem mindenki rajtam röhög, hogy az csak egy csaj volt.

De én a legelején tisztáztam vele, hogy lánnyal is megcsalásnak veszem. 25 évesek vagyunk, 1 éves kapcsolat.

Szerintetek?

2012. dec. 11. 12:24
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
*t
2012. dec. 11. 14:33
 22/29 A kérdező kommentje:

Segítsek értelmezni?

"Én kidobtam megcsalás címén"

Szóval én már döntöttem, nem pár aberrált ember véleménye alapján fogok dönteni. Csak véleményeket kértem az esetről.

Amúgy ahogy az elején írták, nem konkrétan a megcsalás miatt dobtam, hanem az éretlensége miatt. Ilyet heccből nem csinál egy normális, érett nő.

2012. dec. 11. 14:46
 23/29 anonim ***** válasza:

"Szóval én már döntöttem, nem pár aberrált ember véleménye alapján fogok dönteni. Csak véleményeket kértem az esetről. "

Akkor most mi mivan?

Kaptál véleményeket...esetleg arról is elgondolkodhatnál, hogy lehet nem vagyunk annyira aberráltak.

És valószínűleg nem véletlenül röhögnek rajtad az ismerőseid....

2012. dec. 11. 14:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy túl merev vagy. A megcsalás lényege, hogy valaki arra érezzen törekvést, hogy mással éljen át szenvedélyt, vágyat. Ha a barátnőd amúgy nem vonzódik a nőkhöz, akkor az csak poén volt. Ha arról szereztél volna tudomást, hogy a barátnőd egy másik pasival smárolt a buliban, na az megint más. Én is smároltam poén szinten részegen egyszer egy csajjal, pont az akkori barátom szeme láttára. Barátom mit szólt? Röhögött egyet, de hozzátette, hogy pasival ezt NE. Ha nekem te ebből hisztit csapnál, én lennék, aki kidobna. Ki nem állhatom ugyanis, ha valaki fafej.
2012. dec. 11. 14:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak a saját véleményedre adj!! Ha neked ez nem fér bele, és te el is mondtad neki, akkor nincs miről beszélni. Igazad van. Én is így döntöttem volna a helyedben. Ha a barátom más pasival smárolt volna, én is szakítottam volna. Szerintem csak az fér bele a kapcsolatba, amit már a kapcsolat elején tisztáztátok, hogy nem és kész. Én igazat adok neked!
2012. dec. 11. 15:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Mármint azt akartam írni, hogy a kapcsolat elején tisztáztátok, hogy mi fér bele. Na.
2012. dec. 11. 15:24
 27/29 anonim ***** válasza:
kérdezővel értek egyet. idióta partiribik, akik szórakozásból smárolnak csajokkal, nekem se kellenének. még férfiasságomban is megalázna, és igenis megcsalás.
2012. dec. 11. 15:36
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves 13:39!

Nem én nem tudok értelmezni, hanem te nem tanultál meg írni. Az a gáz, hogy nem tudod leírni a szót helyesen, és így próbálsz hárítani. Szar lehet neked így!!

Ezek itt a "brobléák"!

2012. dec. 12. 13:08
 29/29 anonim ***** válasza:

Ő legalább a kérdésre válaszolt, nem kötekedni jött ide.

Még egy betűkihagyással is értelmesebb mint te valaha leszel.

Mellesleg én a sz@ros 53%-al nem jártatnám a számat...

2012. dec. 12. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!