Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók miatt szakítás?
Barátnőm egy buliban részegen smárolt egy másik lánnyal. Én kidobtam megcsalás címén. Most majdnem mindenki rajtam röhög, hogy az csak egy csaj volt.
De én a legelején tisztáztam vele, hogy lánnyal is megcsalásnak veszem. 25 évesek vagyunk, 1 éves kapcsolat.
Szerintetek?
szerintem igazad van,de nem a megcsalás miatt,
hanem mert az a lány aki ilyet csinál,buliban,az
szerintem elég buta,bunko illetve nem valami fejlett,felnött érett nö ilyet nem tesz!
Jól tetted!
A megcsalás, az megcsalás.
Mindennél jobban szeretem. De a megcsalás témában nem engedek, ezt ő is nagyon jól tudta. Természetesen visszafelé is igaz, vagyis rám is igaz.
Aki azzal jön, hogy ha igazán szeretem, akkor egy csókot meg kell bocsássak, inkább ne. Ennyi erővel bármit tehet, megbocsátok, mert szeretem. Azért egy határvonalat húzzunk meg.
Egy lánnyal csókolózott...ha nem lezbi vagy biszex akkor mégis mitől tartasz??
Ha az én parátom ilyet tudott volna meg rólam az lett volna a legnagyobb problémája, hogy ő nem látta :)
Ha nem leszbi vagy biszex, akkor minek csókolózik lánnyal? Nekem bugyuta partiribancok nem kellenek, akik poénból smárolgatnak. Nőljön fel.
Hogy a te barátod arra nyáladzik, hogy te másik lánnyal smárolsz, hát legyen. Engem nem izgat fel, mikor a barátnőm nemtől függetlenül mással létesít testi dolgot. Bocsi. Szerintem kicsit a szerelem fokmérője is ez, ha vkit szeretek, nem tudom elképzelni mással.
Hát őszintén szólva én is viccesnek találom a történetet :D
De te tudod...
23/F
Ha igazán szereted, akkor megbocsáss, de nagy butaságot csináltál és finomat fejezem ki magamat.
Csak egy csók volt, ráadásul lánnyal, de ha fiúval lett volna, azt is megbocsátanám annak, akit igazán szeretek.
Nem szexelt senkivel, csak illuminált állapotban csókolózott egy lánnyal a party hevében. Szerintem ez megbocsátható dolog, meg kellett volna beszélni a történteket. Ha a sokadik alkalom lenne megérteném, de egy ilyen apró hibát annak akit igazán szeretünk szerintem meglehet bocsátani... Szerintem te már nem is szeretted igazán, csak így tudom elképzelni, máskülönben nem értem ennyiért hogy lehet felrúgni egy hosszabb kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!