Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók miatt szakítás?
Barátnőm egy buliban részegen smárolt egy másik lánnyal. Én kidobtam megcsalás címén. Most majdnem mindenki rajtam röhög, hogy az csak egy csaj volt.
De én a legelején tisztáztam vele, hogy lánnyal is megcsalásnak veszem. 25 évesek vagyunk, 1 éves kapcsolat.
Szerintetek?
kedves 12:44-es!
Mi az a lezbi?
Hát ilyesmi nekem is volt, bár csak pár szájrapuszi egy barátnőmmel... meg még akkor 16 voltam csak, nem volt semmiféle szexuális tartalma természetesen, inkább csak vicces volt, vagy nem is tudom...utólag persze én is elég nagy hülyeségnek tartom. :)
Mi nem szakítottunk emiatt, bár a barátom se tudta, hogy erre mit kéne reagálnia. De ha egyébként nem felelőtlenül csinál mindent a barátnőd, csak egyszer csinált egy ilyen hülyeséget, azért még szerintem kár lenne szakítani.
Bár nyilván ha a te értékrendedbe ez nem fér bele, akkor nincs miről beszélni, csak ha már így rákérdeztél, gondolom te is érzed kicsit, hogy ez így nem elég ok arra, hogy egy egyébként jó kapcsolatnak vége legyen.
Ja de várj most nézem, hogy mondtad neki régebben, hogy ez is megcsalás... így már más... akkor valóban az. (bár én nem tartom annak, de mivel ezek voltak a szabályaid, és ezzel ő tisztában volt, így már neccesebb a dolog...)
21L
Szerintem túlreagálod
én a párom előtt smaciztam a barátnőmmel és nemhogy problémája nem volt a dologgal de fel is állt neki :D
Én ezt gyerekes dolognak tartom, hogy nők csak úgy poénból smárolgatnak egymással. Akinek a barátja meg erre izgul, na arra inkább nem mondok semmit. Ha szeretne téged, nem tetszene neki, hogy mással csókolózol, szerintem.
Elég szomorú szerintem amúgy, hogy a barátnőm mással smárol, és erre egyeseknek az a válasza, hogy ha nem bocsátom meg, akkor nem is szeretem igazán. Szörnyű ezt látni.
Én szeretem őt, ezért soha nem csalnám meg, ezt is várom visszafelé is. Akivel a közös jövőt tervezem, az ne legyen ilyen gyerekes. Tini korban elmegy, de 25 éves korban szerintem már nem.
Pedig ha tényleg szereted iszonyatosan nagy ökörség lenne ezért szakítani vele.
Ilyenkor kell leülni megbeszélni az egészet,elmondod, hogy neked ez nem fér bele és szeretnéd h többet nem fordulna elő.
Ha megértené és nem is lenne többet ilyen akkor megérné szakítani szerencsétlennel mert csókolózott egy lánnyal??!!
Mivel értelmes embernek tartom magam, ezért az elején leültem vele megbeszélni ezeket a dolgokat. Nem utána kell. Nagyon jól tudta, hogy hogy állok ezekhez a dolgokhoz. Hangoztatta mindig is, hogy ilyen szempontból is szuper vagyok, hogy maximálisan meg lehet bennem bízni. Én is ezt várom el.
Jaj szegény, a buli hevében csókolózott egy lánnyal. Talán a végén még nekem kéne elnézést kérnem tőle, mert hisz ha szeretem, akkor meg kell bocsátani. Majd véletlenül egy farokba ül bele, akkor is meg kell bocsátanom, mert csak egyszer fordult elő meg csak akkor szeretem igazán, ha megbocsátok. Hú de fos egy világ lett ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!