Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hűtlen a párom, ezek a dolgok azért nem furák?
Sziasztok!
Tehát múltkor csörgött a párom telefonja,mikor zuhanyzott,(ő is fel szokta venni az enyémet)
fel vettem,bele is szóltam,de nem szólt vissza senki.
A szám rejtett volt....a párom sem értette.
Viszont múltkor kíváncsiságból belenéztem a telefonjába,és találtam egy olyan sms-t "hogy mikor tudsz visszahívni? Laura" ezt meg is mutattam páromnak,erre azt mondta,hogy van egy kolléganője,akivel tök jól elszoktak beszélgetni,de 10 évvel idősebb nála,ne féltékenykedjek....OKÉ!
Aztán másnap megint elkezdett csörögni a telefonja,ő meg kiment a konyhába,és elég halkan beszélt ahhoz,hogy bármit is halljak.....
Szerintem eléggé...de azért nem 100%
Lehet h tényleg csak kolléga, de lehet h már régen több.
Mindenképpen fura, kicsit gyanús. Milyen cégnél dolgozik? Ha egy kis cég, akkor hívd fel a céget és kérd Laurát. Ha nem tudnak Lauráról, akkor kezdhetsz komolyan aggódni. Ha hívják Laurát az se jelent semmi jót, max. annyit hogy abban nem hazudott, hogy a munkatársnője.
Tegyél diktafont a konyhaszekrény tetejére, ha megint kimegy majd hallod, hogy mit beszél amikor suttogva beszél...
Szia!
Semmit nem jelent hogy 10 évvel idősebb... Az én férjem is egy nálam 10 évvel idősebb nővel csalt meg, aki szintén a cégnél dolgozott. Állítólag valami ritka gusztustalan igénytelen nővel. Az ismerősök nem értették, hogy a férjem én utánam hogy a francba keveredik össze egy olyan nővel... Vannak pasik akiknek a lyuk csak lyuk. Az már elkeseítőbb, hogy ezek szerint én is csak egy lyuk vagyok ilyenformán... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!