Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hűtlen a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hűtlen a párom, ezek a dolgok azért nem furák?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát múltkor csörgött a párom telefonja,mikor zuhanyzott,(ő is fel szokta venni az enyémet)

fel vettem,bele is szóltam,de nem szólt vissza senki.

A szám rejtett volt....a párom sem értette.

Viszont múltkor kíváncsiságból belenéztem a telefonjába,és találtam egy olyan sms-t "hogy mikor tudsz visszahívni? Laura" ezt meg is mutattam páromnak,erre azt mondta,hogy van egy kolléganője,akivel tök jól elszoktak beszélgetni,de 10 évvel idősebb nála,ne féltékenykedjek....OKÉ!

Aztán másnap megint elkezdett csörögni a telefonja,ő meg kiment a konyhába,és elég halkan beszélt ahhoz,hogy bármit is halljak.....

2012. dec. 10. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
" tök jól elszoktak beszélgetni," és tök jól el szoktak dugni...
2012. dec. 10. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
sanszos...
2012. dec. 10. 15:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor esélyes?
2012. dec. 10. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem eléggé...de azért nem 100%

Lehet h tényleg csak kolléga, de lehet h már régen több.

2012. dec. 10. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Még annyi. Gondolom 1 30 körüli vagy több éves nőről van szó aki elvileg értelmes, szóval, ha te is veszed fel a telefont és ő keresné akkor beleszólna elvileg...
2012. dec. 10. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
na igen, de aki Laurával kavar, az kavar mással is...
2012. dec. 10. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen fura, kicsit gyanús. Milyen cégnél dolgozik? Ha egy kis cég, akkor hívd fel a céget és kérd Laurát. Ha nem tudnak Lauráról, akkor kezdhetsz komolyan aggódni. Ha hívják Laurát az se jelent semmi jót, max. annyit hogy abban nem hazudott, hogy a munkatársnője.

Tegyél diktafont a konyhaszekrény tetejére, ha megint kimegy majd hallod, hogy mit beszél amikor suttogva beszél...

2012. dec. 10. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm járt hasonló cipőben. A barátja kivitte a wc-re is a telefont és nem csak játszani. Néha furán viselkedett, lekódolta a telefont, amit korábban nem tett. Kiderült, hogy van a facebookon is, amiről a barátnője mit sem tudott. A fiú későn járt haza, sokáig kellett az irodában maradni. Hónapok után derült ki, hogy esténként már nem a feladatokon, hanem sokkal inkább a titkárnőn dolgozott...
2012. dec. 10. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Én már feküdtem le 10 évvel idősebb nővel...
2012. dec. 10. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmit nem jelent hogy 10 évvel idősebb... Az én férjem is egy nálam 10 évvel idősebb nővel csalt meg, aki szintén a cégnél dolgozott. Állítólag valami ritka gusztustalan igénytelen nővel. Az ismerősök nem értették, hogy a férjem én utánam hogy a francba keveredik össze egy olyan nővel... Vannak pasik akiknek a lyuk csak lyuk. Az már elkeseítőbb, hogy ezek szerint én is csak egy lyuk vagyok ilyenformán... :(

2013. jan. 24. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!