Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai lányoknál melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknál melyik a fontosabb tényező párválasztásnál a szexualitás, férfiasság, kinézet vagy olyan dolgok, mint hűség, okosság, szeretet adás, törődés, családra tervezés?

Figyelt kérdés
Tudom mind két dolog fontos, de mégis melyik az szerintetek, ami mégis fontosabb tulajdonságok egy mai nő számára, ha párt keress magának
2012. nov. 22. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
csajnál 1. nőnél 2.
2012. nov. 22. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
1. válaszoló szerintem nincs igazad,mert a nő is külső alapján ítél először!De nem is tehet mást hiszen ez az első benyomás!Vagy nem?
2012. nov. 22. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
a nőknek már nincsen felhők felett kinézetre az igényeik, inkább választanak egy értelmes családfenntartónak való embert.
2012. nov. 22. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem értetted mit írtam szerintem,de mind1!
2012. nov. 22. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
értettem akkor sem annyira vélogatnak mint a 10-20 évesek, max belsőre inkább.
2012. nov. 22. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálam ezekből a férfiasság, a hűség, a szeretet adás és a törődés a legfontosabb. :)
2012. nov. 22. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:

A jó kinézet :)

Ja, és egy Mazerati sem árt, ha van a spájzba.....

2012. nov. 22. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a többi mai lány hogy van vele, de nekem: -kinézet(ha valaki nem tetszik, kár is lenne összejönni vele.)

-okosság

-a humort nem írtad, de ide az jön

-hűség, törődés, szeretet adás

Ez a sorrend nálam. Családot nem akarok, a férfiasság és a szexualitás alatt meg nem tiszta, hogy mit értesz. De nyilván nem egy meleg sráccal fogok összejönni.

2012. nov. 22. 22:02
 9/10 anonim válasza:

Attól függ ki hogyan gondolkozik a jövőjét tekintve.Vannak olyan 30 akár hány éves nők akik még mindig nem fogták fel hogy nem csak a külső számít egy kapcsolatban,de van olyan aki 16-17 éves korában vagy még hamarabb rájön hogy az is számít amit a barátja adni tud. (hűség,humor,szeretet,törődés...stb)

De általában mindkettőt figyelembe vesszük legyen az nő/csaj/lány.

2012. nov. 24. 22:13
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem férfias akkor ...á szóval a férfiasság az nagyon fontos mivel a csaj nem másik csajt keres magának szóval . aki nem férfias az nem férfi
2012. nov. 26. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!