Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarak kérdése:

Helyesen cselekedtem? Mit kell tenni egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok, meg nem csokoloztam, nem volt soha baratnom. Eleg jol nezek ki, magas, szoke haju. Nagyon valogatos vagyok, nagyjabol a ferdeszemu, tavol keleti csajok jonnek be.

Szoval van egy kinai csaj akivel HETI rendszeresseggel talalkozok. Nagyon sokat beszelunk, kicsit megkedveltem es o is engem. 3 evvel idosebb nalam, es tanit is.

Multkor volt a szuletesnapja, vettem neki csokit, parfumot, es egy nyaklancot. Utana nekem mennem kellett mert mas emberekkel talakozok (a csaj egy orara lakik tolem) viszont o ment a konyvtarba tanulni. Helyesen cselekedtem hogy nem kisertem el hanem masokkal talalkoztam?

Nincs baratja, barmikor ha akarom meg birom ot szerezni. Jovo heten talalkozok vele, most mas helyet beszeltem meg vele, elkiserjem a lakasahoz? Mire figyeljek?

2012. dec. 10. 03:39
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Magas szőke hajú jó kiállású pasi vagy aki bármikor meg tudja szerezni azt a lányt akit akar, és itt kérsz tanácsot mire figyelj egy randin?

Legyen bekötve a cipőfűződ és felhúzva a slicced, a többit te is tudod.

2012. dec. 10. 03:50
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Itt valami nem stimmel. Nekem inkább úgy tűnik, hogy senkinek se kellesz, fatökű és beképzelt vagy.
2012. dec. 10. 04:23
 3/7 anonim ***** válasza:
és valószinüleg b.zi is
2012. dec. 10. 07:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez túl sok anime-t nézett és úgy maradt, ami párosult egoizmussal is az olvasottak alapján.

"Bármikor ha akarom megbírom őt szerezni" ?!?! XP

Hát, akkor szerezd meg!

2012. dec. 10. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze,hogy helyesen: majd kísérd haza: ha előtte elköszön,akkor nem akarja,hogy elkísérd. Beszélj meg vele egy következő találkozót.
2012. dec. 10. 09:47
 6/7 Mókusgyilkos ***** válasza:

nem azért de: az anime japán és nem kínai... XD [nagyon nem m1, előbbi letett vmit az asztalra és kevesen vannak a maguk kis szigetén az utóbbiból meg qrva sok van és semmire sem jók]

am mi baj azzal ha a sárgákra bukik? amíg nem réti néger addig simán jó.

2012. dec. 10. 10:07
 7/7 anonim válasza:
honnan tudjátok hogy a kérdező fiú?
2012. dec. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!