Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egy ilyen lehetetlen helyzetben?
Megélhetés miatt el kellett költöznöm x városba lassan 1 éve, azonban én y városban szeretnék élni és dolgozni is, emiatt aztán ottani barátnőt is szeretnék. Azonban egyelőre nem tudom mikor lesz lehetőségem oda költözni, ez lehet 1 nap és 1 év is.
Viszont már nagyon hiányzik egy lány de innen nem akarok kezdeni senkivel mert nem tudnám itt hagyni és semmilyen kötődést nem szeretnék fenntartani a mostani városommal.
Y városból pedig senki nem áll szóba velem úgy h nem ott lakok folyamatosan vagy is csak addig amig ezt meg nem tudják :D
Milyen megoldást létezhet erre? Már unom a minden napos monotonitást h nincs kivel kimozdulni vagy egy jót beszélgetni. :S
Bocs, de ez hülyeség. Miért ne lehetne ott barátnőd, ahol vagy? Ha olyan jó lesz vele a kapcsolat, hogy rossz lenne ott hagyni és szeretitek egymást, miért ne költözne veled?
Meg hát ilyen dumát sem hallottam még, nagyon gyatra ez a saját magad előtti mentegetőzés, hogy miért nincs senkid.
Azért nincs, mert a saját bizonytalan jövődön nyígsz ahelyett, hogy élnél a mának, szerelmes lennél stb... ki nem sz@rja le hol laksz, ha veled van a szerelmed? Én 400km-re is elköltöztem érte, azokról nem is beszélve, akik idegen országba költöznek a párjukhoz.
Éretlen és gyermeteg a felfogásod.
kössz a semmit..
egyetlen csaj sem jön el még csak egy sz.ros hétvégére sem nemhogy odaköltözne..
tudod mit mondanak? menjek én hozzájuk és majd elleszünk egész nap a szobában, csakhogy én nem ezért dolgzok és nem is azért h 100km-es utazásokra költsem csak h láthassam, hanem h elszórakozzuk közösen.
Értem én, de ott van nekik a suli, a szülők, stb.. és akkor jön h inkább maradjunk itt mert itt sokkal jobb és az már nem érdekli h nekem mi lenne a jobb.
Ezt az eddigi tapasztalatok alapján állítom, nincs sok de jobb ötletnek tartom már eleve majd ottanit választani mert 1 az 100-hoz az esély h eljön a lány.
Nem tudom te milyen helyzetben vagy de képzeld bele magad h most kellene költöznöd legalább 100km-re a mostani lakhelyedtől és mindenkit ott hagyni, csak gondold végig vállalnád -e!?
Ahogy én csináltam:
1.Szerelem elmúlt, megyek külföldre, szakítottunk a csajommal.
2. Összeszedtem egy csajt, akivel nem járunk, de olyan mintha a csajom lenne, arra az 1-2 hónapra (mondtam hogy menni fogok, ezért nem akar járni velem, csak szexelgetünk).
De ha nem akarsz fájdalmat okozni se másnak se magadnak, akkor addig nem tudok más megoldást.
Aztán lehet, hogy ki fognál a jelenlegi helyen is egy jó csajt, csak a végén hajlandó legyen költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!