Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lehetetlen emberbe. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy baráti társaságunkban lévő fickóról van szó... 33 éves, én 20. Ő nem olyan csajozós, sőt, csöndes, visszahúzódó, művész lélek, szerintem nagyon nője sem volt még... Egyszer szólal meg, de akkor az nagyot üt. Hogyan kéne közelednem felé?2012. nov. 12. 21:08
1/6 anonim válasza:
Olyat mondani neki ami nagyot üt.
2/6 anonim válasza:
kalapács XD
egyszerűen beszédbe elegyedsz vele,és jön magától a többi
4/6 anonim válasza:
Kérdezd olyanról, amihez ért, vagy érdekli.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm második. ez már megvolt, elvagyunk de így ennyi... :D tudom, ha ő nem akarja akkor úgysem lesz semmi. Bár lehet csak fél kezdeményezni, nem tudom.
harmadik: azért, mert már 3 éve ismerem, de túlzottan sok mindent nem tudok róla, sosem beszél magáról, sosem csinál semmit, de mégsem bárgyú hülye aki semmire nem jó...
2012. nov. 12. 21:14
6/6 anonim válasza:
Kérdezz tőle dolgokat. Kérdésekre csak felel és ha nem alakul ki valami akkor szerintem nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!