Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szerelmes belém, volt már valaki ilyen helyzetben?
Én nagyon imádom őt, megőrülök érte, ő viszont azt mondja, hogy neki nincs ez a megőrülés, viszont szeret ő is engem nagyon, és én kellek neki nem más. Fontos egyáltalán , hogy megőrüljön értem? Ez egy idő után úgyis elmúlik nem? És megmarad a szeretet. Tényleg szeret, meg a legjobb barátok vagyunk, mindent megbeszélünk, naponta órákat, jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Ne pörögjek rá erre nagyon, hogy ő nem őrül meg értem, csak szimplán nagyon szeret?
A szeretet szerintem erősebb a szerelemnél.
Szerelmet -különösen fiatalon- lehet érezni akár egy ismeretlen külföldi büdösszájú rockzenész iránt is.
Ne aggódj akkor ha minden nap Téged szeret, ha barátok vagytok, ha nem akar mást! Ez lehet erősebb, mint a meghatározhatatlan szerelem érzés, ami idővel majdnem mindig valóban elmúlik (és jobb esetben szeretetté alakul)
(Tapasztalatom szerint) azzal viszont, hogy teljesen körülrajongod nem teszel jót a kapcsolatotoknak. Ez persze nem 100%, lehet, hogy Rátok nem igaz.
A szerelem semmi más mint egy hormonok által létrehozott kémiai változás egy állapot ami elmúlik
Ilyenkor jön a "nem olyan vagy már mint ahogy megismertelek"
című dal 1-1,5 év után ami a hormonok lecsengése után következik.
Ne hiányold.Mi a párommal SZERETJÜK, TISZTELJÜK egymást soha nem volt köztünk rózsaszín ködös rajongásos szerelem
viszont nagyon jól megvagyunk, a szex is jól működik, együtt tervezzük a jövőt.Számíthatunk egymásra.Tisztában vagyok a hibáival ő is az enyémekkel.Elfogadjuk egymást, hasznos időt töltünk együtt.Tudom hogy ő lesz az akivel leélem az életem boldogságban nyugalomban,féltékenység és mindenfajta hiszti nélkül.Számomra ez sokkal többet ér mint bármilyen álomfelhő.
De kinek hogy.Engem az előző párom azért hagyott el mert újra szerelmes akart lenni...soha többet...
Igaza van a barátnődnek. Nem csak ez a picsogós nyaljuk-faljuk egymást a szerelem. Sokkal jobban kezeli a helyzetet a barátnőd. Szeret téged és ezt hangsúlyozta is, csak te lovagolsz a témán és még a végén el is bizonytalanítod, hogy talán nem is szeret igazán, ha nem ezt a megőrülést érzi, mint te.
Sürgősen szokj le erről és bízz a barátnődben!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!