Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivagyok a magánytól! Hiányzik a párom! Mit csináljak?
Nagyon furcsa élethelyzetben vagyok! Emberek vesznek körül és mégis megöl a magány. S mégis szinte mindig hív valaki, hogy találkozzunk, beszélgessünk, lenne mindig valami program, de valahogy megőrülök! Nincs kedvem kimozdulni, mert nagyon erős fájdalmat érzek. A párom még nyár végén elhagyott és nekem nagyon hiányzik. Egyszerűen össze vagyok most roppanva, úgy érzem, hogy teljesen elveszítettem az uralmat a dolgok fölött. Mindig is sikeres voltam a kapcsolatok terén, s mindig is kellettem valakinek és mindig is jó volt. Most meg összedőlt minden, első egyedüli karácsonyom lesz most és nem tudom lezárni a kapcsolatot, vissza akarom őt kapni!
Teljesen meg vagyok halva. Ha a tesómmal és a szüleimmel együtt vagyok, akkor meg szinte valahogy megőrülök, mert úgy is magányosnak érzem magam és csak egy búval bélelt izé vagyok közöttük. S nem tehetnek ők róla, ők rendes emberek. Én viszont egyre jobban bezárkózom és a nagy zsongás körülöttem egyre jobban idegesít, viszont ha meg nincs semmi mozgás, akkor meg az a baj.
Megőrülök a bánattól. Nagyon sokat sírok.
Azt hiszem, tudom, mit érzel. Én is hasonló cipőben járok. Nem tudtam még megemészteni a dolgot. Mennyit voltatok együtt?
Néha azt érzem, csak meg kell várnom, míg elmúlik, mást nem tudok tenni. A karácsonnyal kapcsolatban is hasonlóan érzek. A párom csúnyán hagyott el, nem érdemeltem meg, ahogy bánt velem, ez plusz fájdalom.
Csak együttérezni tudok veled.
Nő vagy? Ha nő vagy és csinos vagy (nem vagy elhízott, átlagos arcod van), akkor biztos soknak tetszel, de mivel most benned még egyetlen ember emléke van, ezért nem veszed észre ezeket a jeleket.
De hidd el, hogy azok a pozitív érzések, amiket most elveszítettél, azokat újra érezni fogod. Nem kell ezektől örökre elbúcsúznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!