Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kivagyok a magánytól!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kivagyok a magánytól! Hiányzik a párom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa élethelyzetben vagyok! Emberek vesznek körül és mégis megöl a magány. S mégis szinte mindig hív valaki, hogy találkozzunk, beszélgessünk, lenne mindig valami program, de valahogy megőrülök! Nincs kedvem kimozdulni, mert nagyon erős fájdalmat érzek. A párom még nyár végén elhagyott és nekem nagyon hiányzik. Egyszerűen össze vagyok most roppanva, úgy érzem, hogy teljesen elveszítettem az uralmat a dolgok fölött. Mindig is sikeres voltam a kapcsolatok terén, s mindig is kellettem valakinek és mindig is jó volt. Most meg összedőlt minden, első egyedüli karácsonyom lesz most és nem tudom lezárni a kapcsolatot, vissza akarom őt kapni!

Teljesen meg vagyok halva. Ha a tesómmal és a szüleimmel együtt vagyok, akkor meg szinte valahogy megőrülök, mert úgy is magányosnak érzem magam és csak egy búval bélelt izé vagyok közöttük. S nem tehetnek ők róla, ők rendes emberek. Én viszont egyre jobban bezárkózom és a nagy zsongás körülöttem egyre jobban idegesít, viszont ha meg nincs semmi mozgás, akkor meg az a baj.

Megőrülök a bánattól. Nagyon sokat sírok.

2012. dec. 9. 23:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Már el se tudom képzelni azt, hogy valaki tudna egyáltalán szeretni engem...kutya se néz rám.
2012. dec. 9. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, tudom, mit érzel. Én is hasonló cipőben járok. Nem tudtam még megemészteni a dolgot. Mennyit voltatok együtt?

Néha azt érzem, csak meg kell várnom, míg elmúlik, mást nem tudok tenni. A karácsonnyal kapcsolatban is hasonlóan érzek. A párom csúnyán hagyott el, nem érdemeltem meg, ahogy bánt velem, ez plusz fájdalom.

Csak együttérezni tudok veled.

2012. dec. 10. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nő vagy? Ha nő vagy és csinos vagy (nem vagy elhízott, átlagos arcod van), akkor biztos soknak tetszel, de mivel most benned még egyetlen ember emléke van, ezért nem veszed észre ezeket a jeleket.

De hidd el, hogy azok a pozitív érzések, amiket most elveszítettél, azokat újra érezni fogod. Nem kell ezektől örökre elbúcsúznod.

2012. dec. 10. 05:27
 4/6 anonim ***** válasza:
A szakítás utáni első karácsony mindenkinél ilyen.Fel a fejjel, a következő karácsony már könnyebb lesz.
2012. dec. 10. 06:00
 5/6 anonim ***** válasza:
De próbáltad visszakapni? Ő tudja hogy szenvedsz és nem érdekli? Akkor gondolj rá úgy, hogy gonosz és utáld meg mert ennyi fájdalmat okozott, és keress mást.
2012. dec. 10. 06:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Lerí rólad, hogy elviselhetetlen vagy. Senki nem szereti az ilyeneket. A párod sem véletlenül hagyott ott..
2012. dec. 10. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!