Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy betegesen féltékeny fiúval?
22:24
????:D
Én valamiért nem voltam féltékeny egy lányra sem eddig. Egyszerűen nem látom a féltékenység értelmét vagy a mögötte húzódó logikát. Elvégre lehetek akármilyen féltékeny, akár be is kékülhetek a nagy féltékenységemben, ha a lány meg akar csalni akkor meg is fog.
Ha képtelen benned megbízni akkor vagy nagyon rossz tapasztalatai vannak és próbál minden alkalmat kiirtani, hogy megcsald őt vagy pedig ő csal folyamatosan mint ahogy előttem is írtak vagy csak szimplán hülye.
Talán az első lehetőség a legjobb de, ha nem mutatja semmi jelét annak, hogy megváltozna akkor ezt a kapcsolatot fölösleges erőltetni.
Ideje elgondolkodni azon, hogy ki van valójában melletted.
Nem lehet, hogy egy érzelmileg nagyon infantilis személy, aki nem képes felnőni? A féltékeny emberek saját magukat szeretik csak. A szeretete magára irányul. Ő birtokolni akar téged, tulajdonnak tekinteni, akinek számot kell adni minden lépéséről. Gondolkozz!!
Hány évesek vagytok? Én 17 vagyok és 14-15 évesen volt egy barátom, aki 16 éves volt. Mindennap találkoztunk, amikor volt szabadidőnk együtt voltunk, ha egy nap a barátnőimmel akartam lenni, akkor mérges lett beduzzogott nem szólt hozzám. Ha nem vele voltam facebookon mindig beszélgetnek kellett vele, egyszer takarítottam itthon és nem írtam neki kb 3-4 óráig, akkor írta hogy biztos pasizok és mikor személyesen találkoztunk le k*vázott és hasonló dolgokat mondott, én meguntam és ott hagytam, aztán jött térdelve előttem sírva bocsánatkéréssel. Utána én hülye megbocsátottam neki és ugyanazt csinálta, persze ezt a menetet 3-4 x eljátszottuk. Soha nem hagyott békén. Az utolsó szakításunkkor is jött regel mikor indultam a suliban, hogy ő öngyilkos lesz stb... úgy kellett vissza mennem a koliba, hogy bújkálva, mert mindig követett. aztán 1 hét múlva jött a nyár és hazamentem (egy 50km-re lévő városban) és utána még írogatott "egy gondolat bánt engemet" verseket meg hasonlókat , de nem foglalkoztam vele, aztán le is tiltottam, csináljon amit akar. Azóta 2 év telt el, nem beszélünk, nem is köszön. Teljesen felszabadult vagyok azóta és örülök, hogy megszabadultam tőle.
Ha ő is hasonló akkor menekülj, mert ez borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!