Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni egy betegesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy betegesen féltékeny fiúval?

Figyelt kérdés
szó szerint semmit nem csinálok.szűk baráti körömön kivül senkivel se beszélek se facebookon se személyesen sehol mégis állandóan azt mondja, hogy pasizok.semmilyen okot nem adok rá sőt látja is, hogy facebookon se beszélek senkivel mégis ezt kapom..ha 1percen belül nem írok vissza már 'jól van pasizz szia' közbe ő irogatott az ex legjobb barátnőmnek (azért hogy én féltékeny legyek azt mondta) aki vevő is volt rá..úgy beszél velem sokszor 1-1 féltékenységi rohamánál hogy 3napot végig tudnék bőgni... hogyan érjem el hogy ne csinálja ezt ok nélkül?komolyan nekem ha van valakim felőlem a Cristiano Ronaldo is feküdhetne mellettem leszarnám és épp ezért már nagyon idegesítő
2012. dec. 9. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Velem elkezdett szemétkedni valaki, eleinte azt hittem nő, aztán kiderült a legnagyobb megrökönyödésemre, hogy az exem.Ő nem tudja hogy én tudom.
2012. dec. 9. 22:24
 12/19 A kérdező kommentje:
de ilyen vagyok alapból. de most nem mosolygok senkire nem hogy nyitott lennék bárkivel is nem is beszélek senkivel facebookon se irok vissza pasiknak..
2012. dec. 9. 22:26
 13/19 A kérdező kommentje:

22:24

????:D

2012. dec. 9. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Én valamiért nem voltam féltékeny egy lányra sem eddig. Egyszerűen nem látom a féltékenység értelmét vagy a mögötte húzódó logikát. Elvégre lehetek akármilyen féltékeny, akár be is kékülhetek a nagy féltékenységemben, ha a lány meg akar csalni akkor meg is fog.

Ha képtelen benned megbízni akkor vagy nagyon rossz tapasztalatai vannak és próbál minden alkalmat kiirtani, hogy megcsald őt vagy pedig ő csal folyamatosan mint ahogy előttem is írtak vagy csak szimplán hülye.

Talán az első lehetőség a legjobb de, ha nem mutatja semmi jelét annak, hogy megváltozna akkor ezt a kapcsolatot fölösleges erőltetni.

2012. dec. 9. 22:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Ideje elgondolkodni azon, hogy ki van valójában melletted.

Nem lehet, hogy egy érzelmileg nagyon infantilis személy, aki nem képes felnőni? A féltékeny emberek saját magukat szeretik csak. A szeretete magára irányul. Ő birtokolni akar téged, tulajdonnak tekinteni, akinek számot kell adni minden lépéséről. Gondolkozz!!

2012. dec. 9. 22:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen féltékeny férfiakkal hosszú távon csak szarabbul jársz. Minek van veled, ha nem bízik meg benned?
2012. dec. 9. 22:41
 17/19 anonim válasza:

Hány évesek vagytok? Én 17 vagyok és 14-15 évesen volt egy barátom, aki 16 éves volt. Mindennap találkoztunk, amikor volt szabadidőnk együtt voltunk, ha egy nap a barátnőimmel akartam lenni, akkor mérges lett beduzzogott nem szólt hozzám. Ha nem vele voltam facebookon mindig beszélgetnek kellett vele, egyszer takarítottam itthon és nem írtam neki kb 3-4 óráig, akkor írta hogy biztos pasizok és mikor személyesen találkoztunk le k*vázott és hasonló dolgokat mondott, én meguntam és ott hagytam, aztán jött térdelve előttem sírva bocsánatkéréssel. Utána én hülye megbocsátottam neki és ugyanazt csinálta, persze ezt a menetet 3-4 x eljátszottuk. Soha nem hagyott békén. Az utolsó szakításunkkor is jött regel mikor indultam a suliban, hogy ő öngyilkos lesz stb... úgy kellett vissza mennem a koliba, hogy bújkálva, mert mindig követett. aztán 1 hét múlva jött a nyár és hazamentem (egy 50km-re lévő városban) és utána még írogatott "egy gondolat bánt engemet" verseket meg hasonlókat , de nem foglalkoztam vele, aztán le is tiltottam, csináljon amit akar. Azóta 2 év telt el, nem beszélünk, nem is köszön. Teljesen felszabadult vagyok azóta és örülök, hogy megszabadultam tőle.

Ha ő is hasonló akkor menekülj, mert ez borzalmas.

2012. dec. 10. 12:46
 18/19 A kérdező kommentje:
18éves vagyok
2012. dec. 10. 15:34
 19/19 A kérdező kommentje:
ő 22
2012. dec. 10. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!