Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy betegesen féltékeny fiúval?
Figyelt kérdés
szó szerint semmit nem csinálok.szűk baráti körömön kivül senkivel se beszélek se facebookon se személyesen sehol mégis állandóan azt mondja, hogy pasizok.semmilyen okot nem adok rá sőt látja is, hogy facebookon se beszélek senkivel mégis ezt kapom..ha 1percen belül nem írok vissza már 'jól van pasizz szia' közbe ő irogatott az ex legjobb barátnőmnek (azért hogy én féltékeny legyek azt mondta) aki vevő is volt rá..úgy beszél velem sokszor 1-1 féltékenységi rohamánál hogy 3napot végig tudnék bőgni... hogyan érjem el hogy ne csinálja ezt ok nélkül?komolyan nekem ha van valakim felőlem a Cristiano Ronaldo is feküdhetne mellettem leszarnám és épp ezért már nagyon idegesítő2012. dec. 9. 22:11
1/19 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy a ringyók szoktak hozzá hasonlóan siránkozni. vagy abbahagyja, vagy fel is út, le is út
2/19 A kérdező kommentje:
Hát ha ezt megírnám neki abból 2évig tartó háború lenne:D
2012. dec. 9. 22:14
3/19 anonim válasza:
lehet h neki van valakije (rajtad kívül) és azért ilyen.. próbál minél nagyobb nyomást gyakorolni rád, hogy ne is gondolj ilyesmire, (hogy a P-be kavarhatna mással, hisz olyan féltékeny a kis cukipofa:)))) )
5/19 anonim válasza:
Ez is csak azt bizonyítja, hogy a normális lányok a kretén idiótákkal járnak.
Mikor megint írja, hogy jól van akkor pasizz vagy hasonlót te csak annyit írj, hogy: rendben, majd lépj le. Szerintem majd fel fog robbanni a dühtől :) Ha ezért szakít veled akkor nagyon jól jártál, ha pedig észhez tér akkor is jól jársz (remélem).
6/19 anonim válasza:
engem már az elsö ilyen alkalom után dobott a csaj,pedig 1etlen1x féltékenykedtem csak!
7/19 anonim válasza:
Örülj neki, hogy féltékeny, ez azt jelenti szeret.
8/19 A kérdező kommentje:
az a baj az okát se tudom miért ilyen..volt már rá példa, hogy olyasmi írtam amit mondasz de a reakció az volt oké aztán reggel, hogy hiányzol..aztán megint normális..aztán kezdődik 2óra múlva az egész előről.napi szinten ez van
2012. dec. 9. 22:17
9/19 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy ne legyen féltékeny egyáltalán de minden nap van hogy több órás veszekedés van azért, hoyg ne pasizzak amikor szó szerint lesz*rok minden pasit
2012. dec. 9. 22:18
10/19 anonim válasza:
Nekem van egy olyan barátom (lány), akiről minden pasi egyből azt hiszi, hogy bejön neki, mert túlságosan nyitott mindenkivel, folyton mosolyog, közvetlen hangnemben beszélget és ez félreérthető. Véletlenül nem vagy ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!