Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nagyon rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon rossz szitu. (Lehet kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

17 éves miskolci lány vagyok.

A mellettünk lévő faluba járok táncolni,és ott a tánctanárom nagyon megtetszett. Először csak barátkoztunk, barátnőim figyelmeztettek h én is érdeklem a srácot.. Neki családja van!! 33 éves.

Lassan 3 éve ismerem. Ezalatt volt köztünk testi kapcsolat. Mindig leirja smsben h hadjuk abba ezt az egészet, de élőben ellenkezőjét mutatja. Fogdos, teljesen rámmászik.. Persze nekem azt mondja h jó a házassága stb..

Ez nem igaz. Legjobb barátaitól tudom, és látszik is rajtuk, mikor együtt vannak h soha egy csók, semmi..

Tudom gusztustalan amit csináltam, nem kellett volna ebbe belemennem, de teljesen belezúgtam. Amikor próbálom kerülni, egyszerűen nem engedi. Azt mondja nem szeret, de mikor együtt vagyunk, úgy érzem mintha teljesen odáig lenne értem.. Kérlek adjatok tanácsot mert már bele bolondulok ebbe a helyzetbe.. Tánciskolából eljönni nem szeretnék.

2009. aug. 20. 16:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%

Figyu!

-azt hogy így jártál nagyon sajnálatra méltó!

-ugyanis ez a gen*yó f*asz kihasznált téged dug*sra kellesz csak neki

- a lelked már sérült is! Soha nem fogsz normális kapcsolatot kialakítani senkivel!

-egy megcsömörlött ember leszel!

-egy 16 éves lányt könnyű elcsábítani, és erről csak a fas*zi tehet!!!!!- megérdeelné, hogy feljelentsd, és beszélj a feleségével!

-Egy undorí*tó fér*eg az ilyen!!!!!!!

Ne hari, hogy elmondtam mindennek, de ezt sürgősen beszéld meg anyuddal vagy valamit találjatok ki, mert sérült ember leszel, ha már most nem vagy az!

-Megérdemelné, hogy kidobja afelesége az ilyen férg*et...

2009. aug. 20. 20:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem vessd meg,mondd meg neki hogy egy gusztustalan féregnek tartod aki mindenkit kihasznál.(Téged a feleségét.) Lehet ,hogy nem is csak Te vagy az egyetlen ilyen titkos kis kalandja.Persze sok csinos fiatal lány között tanit egész nap,ellehet.Szóval szerintem röhögj a képébe ,nézd le az ilyen férget,hogy lássa nálad már nincs esélye.És fenyegesd meg ,hogyha mégegyszer be mer próbálkozni,akkor elmondod a feleségének.Ne engedd ,hogy tönkretegye az életedet!
2009. aug. 20. 21:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha van eszed, többé nem állsz le vele, még "baráti" kapcsolatra se.

Ha nincs, hagyod magad sodortatni az árral. De ennek komoly ára lesz: kiégés, tönkremenés, megcsömörlés a férfiaktól.

Ne tedd, még előtted az élet, amit te magad alakíthatsz boldoggá vagy keserűvé...

2009. aug. 21. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!