Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nagyon rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon rossz szitu. (Lehet kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

17 éves miskolci lány vagyok.

A mellettünk lévő faluba járok táncolni,és ott a tánctanárom nagyon megtetszett. Először csak barátkoztunk, barátnőim figyelmeztettek h én is érdeklem a srácot.. Neki családja van!! 33 éves.

Lassan 3 éve ismerem. Ezalatt volt köztünk testi kapcsolat. Mindig leirja smsben h hadjuk abba ezt az egészet, de élőben ellenkezőjét mutatja. Fogdos, teljesen rámmászik.. Persze nekem azt mondja h jó a házassága stb..

Ez nem igaz. Legjobb barátaitól tudom, és látszik is rajtuk, mikor együtt vannak h soha egy csók, semmi..

Tudom gusztustalan amit csináltam, nem kellett volna ebbe belemennem, de teljesen belezúgtam. Amikor próbálom kerülni, egyszerűen nem engedi. Azt mondja nem szeret, de mikor együtt vagyunk, úgy érzem mintha teljesen odáig lenne értem.. Kérlek adjatok tanácsot mert már bele bolondulok ebbe a helyzetbe.. Tánciskolából eljönni nem szeretnék.

2009. aug. 20. 16:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
ez az egész bűzlik ahogy van!
2009. aug. 20. 16:26
 2/23 anonim ***** válasza:
ha 17 éves vagy és 3 éve ismered akkor 14-15 éves korodban lefeküdtél egy akkor 30 éves pasival??:O
2009. aug. 20. 16:29
 3/23 anonim ***** válasza:
azért is írtam, hogy ez bűzlik!
2009. aug. 20. 16:31
 4/23 A kérdező kommentje:
16 voltam mikor lefeküdtem vele..előtte csak csók petting meg ilyenek..
2009. aug. 20. 16:32
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

A pasi persze hogy "odavan érted", hiszen sokkalfiatalabb lehetsz, mint a felesége, ráadásul tiltott gyümölcs. Remélem, már látod a valódi énjét: lelkifurdalás nélkül kihasznál egy fiatal, tapasztalatlan lányt. Sőt, hogy még véletlenül se jusson eszedbe, hogy komolyabbá válhat a kapcsolatotok, még az is kijelenti: jó a házassága.

Ennyi nem elég neked ahhoz, hogy faképnél hagyd? Szerintem menekülj, és keress egy minden szempontból hozzád illő fiút, aki szerelmes beléd. És többé ne engedd magad kihasználni...

2009. aug. 20. 16:35
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mondja,hogy hagyjátok abba,mert Ő maga sem meri bevallani magának,hogy rossz a kapcsolata. És fél a bizonytalantól!Te még nemtudnád az otthon melegét biztositani! HM...Ismerős a helyzet!
2009. aug. 20. 16:36
 7/23 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha valaki feljelenti, simán lecsukják, mivel kiskorú vagy. Szerintem...
2009. aug. 20. 16:41
 8/23 A kérdező kommentje:
a felesége 9 évvel idősebb nála.
2009. aug. 20. 16:42
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Előre is bocs!

Arról soha ne is ábrándozz, hogy komoly kapcsolat lesz köztetek!Neki te csak egy kislány vagy, akivel most jól szórakozik és kihasználja, hogy odáig vagy érte!A saját érdekedben ajánlom, hogy tegyél le róla, szedd össze magad, mert rengeteget fogsz szenvedni miatta, mert ő soha nem fogja felvállalni a kapcsolatotokat! Már rég megtette volna, ha komolyan édekelnéd, de csak játszadozik veled! Ezt be kell látnod! A családját, a meleg, biztos otthon soha nem adja fel! Ne hagyd magad elcsábítani, mert bele fogsz őrülni ebbe, szedd össze magad!

2009. aug. 20. 16:44
 10/23 A kérdező kommentje:

Erre már én is rájöttem, próbálom azt h legyünk csak barátok, de nem megy, mert mindig a kocsi hátsó ülésén kötünk ki.

Teljesen elszakadni nem tudunk egymástól, mert ő a munkáját nem adja, én viszont a hobbymat, mert nagyon szeretek oda járni.

2009. aug. 20. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!