Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nagyon rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon rossz szitu. (Lehet kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

17 éves miskolci lány vagyok.

A mellettünk lévő faluba járok táncolni,és ott a tánctanárom nagyon megtetszett. Először csak barátkoztunk, barátnőim figyelmeztettek h én is érdeklem a srácot.. Neki családja van!! 33 éves.

Lassan 3 éve ismerem. Ezalatt volt köztünk testi kapcsolat. Mindig leirja smsben h hadjuk abba ezt az egészet, de élőben ellenkezőjét mutatja. Fogdos, teljesen rámmászik.. Persze nekem azt mondja h jó a házassága stb..

Ez nem igaz. Legjobb barátaitól tudom, és látszik is rajtuk, mikor együtt vannak h soha egy csók, semmi..

Tudom gusztustalan amit csináltam, nem kellett volna ebbe belemennem, de teljesen belezúgtam. Amikor próbálom kerülni, egyszerűen nem engedi. Azt mondja nem szeret, de mikor együtt vagyunk, úgy érzem mintha teljesen odáig lenne értem.. Kérlek adjatok tanácsot mert már bele bolondulok ebbe a helyzetbe.. Tánciskolából eljönni nem szeretnék.

2009. aug. 20. 16:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hálás lehetsz hogy egyszerre két ilyen komoly tapasztalatot is szereztél. A 33 éves családos pasit látom túltárgyaltuk, most beszéljünk a munkahelyi, iskolai (tánciskolai) kapcsolatokról? Vagy kezded már sejteni?
2009. aug. 20. 17:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyesmi a környezetemben. Tapasztalat: iszonyatosan ki fogsz készülni. Egy idő után már a belebolondulás a helyzetbe kifejezés se lesz elég, mert annyira felőröl a történet, mert tudod hogy kihasznál, és nem tudsz ellene mit tenni.

Ez nem gusztustalan. Csak sz@r. Meg fogod szívni, főleg hogyha kiderül a dolog. És hidd el, hogy nem lehet tökéletesen titokban tartani, főleg ha a tánctanárod.

Arról azt hiszen nem nagyon írtál, hogy te mit akarsz. Mármint tőle. Oké, gondolom jó szexelni vele az autó hátsó ülésén, de ez nem megoldás, és főleg nem ok arra, hogy vele maradj. Elhiszed nekem, hogy jobb ha lemondasz róla? De úgy, hogy felfogja. Értesd meg vele, hogy NEM akarsz vele kapcsolatot, ha kell, fenyegesd meg, hogy elmondod a szüleidnek azt, hogy - hát, bocsi - de egy pedofillal feküdtél le, meg egyáltalán, próbálj kiszakadni a vonzásköréből, hogy ne függj tőle, és hogy élhess teljes életet. Meg kell tőle szabadulnod! K*rva nehéz lesz. De tényleg rajtad áll vagy bukik a dolog. Szorítok :)

2009. aug. 20. 17:05
 13/23 A kérdező kommentje:
Annyit kezdek sejteni h utálom már a pasikat és soha többé nem szeretnék 1et se.
2009. aug. 20. 17:06
 14/23 A kérdező kommentje:

Már arra is gondoltam, h megfenyegetem azzal, h mindent elmondok a feleségének. ( Ha tényleg jó a házassága, ezután úgyis tönkre megy) Meg rendörségre megyek..

Bizonyítékom van rá h lefeküdtünk..

De én ezt az egészet annyira gerinctelennek tartom, és nem hiszem h meg bírnám tenni..

Én igazából komolyat nem szeretnék tőle, tudom h nem lehet, és nem élek álomvilágban.. Komoly kapcsolatot senkitöl sem szeretnék. Ő max jó lenne szeretői kapcsolatnak v havernak. De egyik se megy mert néha annyira bunkó velem. Ezt ő is tudja mert megmondta h érzi és sajnálja h bunkó.

2009. aug. 20. 17:11
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
No azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára! Elvégre te is tehetsz a kialakult helyzetről nem csak a pasi a hibás! Talán kényszerített, hogy lefeküdj vele?Nem! Akkor ne csak őt hibáztasd, hogy így alakultak a dolgok! Nem kellett volna szétteni neki a lábát és kész! Ha egy kicsit is határozottabb vagy, és nem dőlsz hanyatt minden mézes-mázas szavának (ami nyilvánvaló hogy csak azért van, mert meg akar d*gni) akkor le fog kopni!
2009. aug. 20. 17:14
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
Ne haragudj de csodálkozol h nem hagy békén amikor kerülni próbálod? Nagyon jól tudja h úgyis lefexel vele bárhol bármikor. Nem értem miért nem tudod azt mondani h nem, ha annyira komolyan gondolod h hagyjon békén. Nevetséges. Nem foglak sajnálni, mert ezt a helyzetet csak te tudod megoldani. Azért is vagyok ilyen kemény, mert itt panaszkodsz h jajj, te próbálod lekoptatni, és pont te írtad h mindig a kocsi hátsó ülésén köttök ki. Büszke lehetsz magadra! Egy öregedő férfi szexuális játékszere vagy!
2009. aug. 20. 17:15
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
*lábad
2009. aug. 20. 17:15
 18/23 A kérdező kommentje:
Nyilván, mivel nekem is kísértés, mivel vonzódom hozzá..
2009. aug. 20. 17:17
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
Akkor is. még ha vonzódsz is hozzá. Undorító! Legyen már egy kis méltóságod, te nő vagy nem egy tárgy amit úgy használ és akkor amikor akar. Csodálkozol h nem akar tőled semmi komolyat? Házas ember, és még ha nem is lenne jó a házassága, akkor se menne hozzád, mert ki akar összeállni egy ilyen csajjal, aki füttyre odaadja magát bármikor?
2009. aug. 20. 17:33
 20/23 anonim ***** válasza:
34%

Már bocs de ez marhaság az a csávó kihasznál téged!!

Már bocs de ez TAPLÓ SÁGG!!! azt ha szétrobbantod a házzasságát akkor meg az lessz a baja alkalmi "csaja" vagy fogd fel!Ez lenne neked a legjobb!Az a pasi meg mint elöbb irtam KIHASZNÁL!!Melyet a mostani te korod beli pasik nem tennének meg!

Ez van Szprályt!

PÜ-t irj ;)

16/F

2009. aug. 20. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!