Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretsz a legjobban a baratodban/baratnodben? Es szerinted O benned?
azt, amikor vmivel foglalkozik, és nagyon beleéli magát, akkor olyan cuki... meg a hasán a szőrcsíkot, az meg szexi :)
bennem h mit szerethet? nemtudom, talán a hasamat :)
ahogy alszik :) amikor hízeleg vagy sejpít és nagy boci szemekkel néz :) nem tudom ő mit szeret bennem a legjobban... :D
L/18
Ha a belsőt nézzük akkor Ő azt szereti bennem a legjobban hogy megkap tőlem minden szeretet és törődést amit 23 év alatt soha senkitől nem kapott meg. Én pedig azt benne, hogy egyben a legjobb barátom is és mindent meg lehet vele beszélni.
Ha a külsőt nézzük akkor én a felzselézett haját, a hatalmas szemeit, a pici szeplőit és a puszis száját szeretem. Ő bennem talán a szememet, a mosolyomat és a testalkatomat de ezt tőle kéne megkérdezni.
A barátomban a mosolyát meg a szép nagy csillogó barna bociszemeit (: És persze azt, hogy borzasztó aranyos tud lenni, mikor nagyon ki akarja mutatni, hogy szeret.
Ő nem tudom mit kedvel bennem, de az arcomba szeretett bele.. (:
Azt szeretem Benne, hogy nagyon kedves, gyengéd, figyelmes:-) Emellett egy egyedi és zseniális egyéniség:-)
Ő pedig azt mondta hogy én édes és csinos vagyok:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!