Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jó csajok miért csak arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó csajok miért csak arra jók? Ez elkeserítő

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem a férfiakat.Minden problémájuk az,hogy jaj nincs egy értelmes csaj,meg hova tűntek a normális lányok? Nem vagyok egoista,de szépnek tartanak sokan,de az a helyzet,hogy ennél nem AKARNAK tovább látni. Teljesen egyértelmű,hogy csak a szexre mennek. Egy jó csaj nem lehet jófej meg jó tanuló és kedves?? Szinte mániákusan le vannak ragadva a külsőnél,meg se hallva esetlegesen,hogy miről beszélek vagy ha megtudják,hogy nem vagyok buta csitri visszavonulót fújnak...
2012. dec. 7. 16:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Aki itt sír az rossz gyökerekkel kezd! sajnos egyik fejére sincs tetoválva hogy egy fogyatékos szexmániás idióta. Szóval marad a válogatás.
2012. dec. 7. 17:27
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Tegyük fel hogy vállalnom kell a nevemet a válaszadásnál.

Ja teljesen igazad van ebben, de hát elég megnézni milyen primitív emberek vannak. Sokan beérik annyival, hogy éppen el tudják büfögni az aktuális biológiai szükségleteiket: most épp éhesek vagy kanosak stb. Ezeknek az embereknek semmi igényük nincs a műveltségre, ők ennyivel megelégednek. Nem is akarják hogy okosabbak legyenek ezért nem foglalkoznak a művészettel és a kultúrával, ja és persze nem gondolkoznak. Az ilyenekből lesznek a könnyen megvezethető társadalom birkái :D Ezért nem is gondolnak arra, hogy milyen lehet egy nővel értelmes beszélgetést folytatni. Talán mert olyat ők se tudnak? Inkább csak a szex és a szex mintha más nem is létezne. Pedig egy nő is tudna szórakoztató lenni, ugyanúgy mint egy férfi, hiszen a képességei megvannak hozzá.

Most tegyük fel hogy anonim módon válaszolok. Így elmondhatom az igazságot.

Igen, a férfiaknak a szex sokkal fontosabb mint az érzelmek. A nőknek is az ösztöneik diktálnak sok hülyeséget, például hogy olyan pasit keressenek aki elkötelezi magát mellettük, meg hogy a sikeres, tehetős pasik vonzzák a nőket, stb a férfiaknak az ösztöneik azt diktálják, hogy szórják szét a magjukat a világban! Nekünk nagyon vonzó a kapcsolat nélküli szex gondolata: nem kell a csaj nyavajgását hallgatni, nem kell meghallgatni a panaszait és megjátszani az együttérzést, nem kell rá pénzt és időt költeni. A sok nővel való szex is vonzó, már-már egy életcélt is jelenthet egyeseknek. A csábítás izgalma, flörtölés, mindig valami új, mindig más! Néhány pasit a folyamatos kihívás, a küzdelem, a sikerélmény, az ész-játék és az emberismeret gyakorlása vonz. Például nekem még magánál a szexnél is fontosabb a csábítás folyamata, a kaland. És azt is be kell valljam, hogy mindig is vágytam egy olyan csajra akivel olyan jól tudnék beszélgetni, mint egy férfi barátommal, de ilyet sajnos nem találtam. A leggyakoribb az, hogy én beszélek, a csaj néha közbeszól egy szót, nevet, de mégis én szórakoztatom őt, ő pedig passzív. Oké egy ideig én ezt élvezem, de egy idő után olyan jó lenne ha a csaj is mondana valami értelmeset... Vagy van olyan hogy sokat beszél de keveset mond: nagyon jól tud beszélni a semmiről aminek nincs tartalma :D Van egy-két csaj aki humoros meg tud hülyéskedni, de azért mégse annyira mint a haverok. Amúgy ebben is megértem a nőket. Sokan megelégednek azzal, hogy ők szépek, és úgy gondolják hogy a belsőjüket nem is kell jobbá tenniük. Ebben igazuk van mert megdugják őket :D de hát ők elvileg többet akarnak.

Megmondom őszintén, nem tudom, hogyan viszonyulnék egy értelmes csajhoz. Az eddigiek mind buták voltak. Nem tudom, hogy megérné-e szex nélkül, csak a jó társaság miatt lenni egy csajjal.. majd egyszer kiderül. Addig is a kihívás, az izgalom jelenti nekem az örömöt, még akkor is, ha nem kapok azonnal szexet, maga a megismerés az ami boldoggá tesz.

Remélem nem gáz hogy leírtam mi hajtja a férfiakat. Ha egy társaságban beszélek, ahol nők is vannak, ott is el kell játszanom hogy komoly kapcsolatot szeretnék, mert ha a csajok megérzik hogy csak szexre megyünk, akkor minden esélyünknek lőttek. A nők szerelmesek akarnak lenni egy pasiba meg bízni akarnak benne, nekünk meg ezt muszáj kijátszanunk különben nem jutunk eredményre.

2012. dec. 7. 17:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem például intelligens tisztességes lány kell, bár akik jól néznek ki azoknak általában túl nagy elvárásaik vannak, persze vannak kivételek. Képet esetleg mutatnál?
2012. dec. 7. 17:47
 24/27 ASOT ***** válasza:
jobb ha fejbe lövöm magam...
2012. dec. 7. 17:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Sajnos én is totál ezt tapasztalom.
2012. dec. 7. 18:45
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez egyátalán nincs így, én azt tapasztalom h a jócsaj ismerőseim java része tök átlagos, kinézetben egyátalán nem hozzájuk illő pasival is megelégszik és boldogok is.

Az más h nekem nincs csajomm de ez az én saját balf@szságomnak köszönhető..

2012. dec. 7. 18:51
 27/27 anonim ***** válasza:

"30 alatt minden nő csitri? Uristen..Ki vagy te?? "

Nem akarod Te azt tudni :-P

2012. dec. 9. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!