Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti már bunyóztatok pasival a csaja előtt? És mit lépett a csaj? Csajok Ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 05:59
1/13 anonim válasza:
Ki vagy? Bunyós Pityu??
Mert én a kérdéstől is kivagyok..
Bunyós hapsi akkor se kéne, ha ő lenne a világon az egyetlen férfi. Férfi??? :(((
Normális ember verekedés nélkül oldja meg a problémáját!!
Mondjuk, azért ehhez kell egy bizonyos mennyiségű intelligencia is.
2/13 anonim válasza:
Soha sem verekedtem még. Szerintem normális, ha egy férfi inkább kerüli az erőszakot, és más megoldást keres a problémákra.
3/13 anonim válasza:
Nem bunyós Peti vagyok.. ő más valaki
4/13 anonim válasza:
Ilyen kifejezetten nem volt, de a nők szerintem nagyon is bírják, persze, csak ha okkal lépsz fel erőszakosan.
5/13 anonim válasza:
Ha valaki megtámadja őt, tettlegesen, fizikailag, az pozitív a szememben.
Ha csak a balhét keresi, ha egy bunkó beszólásra így reagál, ha "először üt, aztán kérdez" típusú, akkor nem.
6/13 anonim válasza:
"Ha valaki megtámadja őt, tettlegesen, fizikailag, az pozitív a szememben."
Kicsit félreérhető voltam. Nem az a pozitív, hogy valaki megtámadja, hanem hogy ilyen esetben meg tudja védeni magát.
7/13 anonim válasza:
Segitenek a paromnak de nem lennek sportszreru az tuti
8/13 A kérdező kommentje:
az a kérdés,hogy ki az aki segítene a párjának ki az aki csak nézné?
2012. nov. 29. 14:07
9/13 anonim válasza:
Ha tudnék, segítenék. Ha megoldja egyedül, akkor nem kell.
10/13 anonim válasza:
Én már verekedtem , mondjuk éppen lány miatt , nem vagyok az a verekedös tipus , de jártam 3 évet harcmüvészetre (szerencsére) sztori : elmentünk bulizni barátnömmel ö kicsit elhuzodott a barátnöivel én a barátaimmal beszélgettem , jön oda hogy pár srác nem haggya öket békén , ( az igazi "focista" 20 kgos vagány gyerekek rozsaszinben) oda mentem szoltam szépen , hogy haggyák öket békén , mire ö , hogy mennyek a k.anyámba stb stb és jön felém .. 2 lépés után összecsuklott mert kapott eggyet fültövre .. és nem is volt folytatása , felkaparták kivitték . Ezen kivül , csak össze szolalkozások voltak, utálok balhézni , én az a tipus vagyok akinek rengetek barátja van , szoval inkább barátkozok , de " megalázkodni " senki elött nem fogok ! azota inkább helyi klubba járunk bulizni ahol csak ismerösök vannak :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!