Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudok kiengesztelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok kiengesztelni egy lányt?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy séta közbe beszélgettünk egy lánnyal, és véletlenül rosszat mondtam. azóta már 100x bocsánatot kértem de ő azt mondta h egy ideig most ne beszéljünk.

Viszont én nem akarom hanyagolni, mert tetszik, bejön és szeretem. Mit tegyek/mondjak neki, hogy egyáltalán találkozzon velem, h meg tudjam magyarázni neki?

Egyelőre látni se és beszélni se akar velem :S

Eléggé hangulatfüggő a lány reagálása a dolgokra egyébként

2012. nov. 28. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
várj egy kicsit, ha tényleg jóban vagytok, akkor előbb-utóbb hiányozni fogsz neki
2012. nov. 28. 19:38
 2/12 anonim ***** válasza:
attól függ mit mondtál neki, de ha meglátod öleld meg, kérjél bocsánatot simogasd meg a kezét, ha nem haragszik igazán akkor meg bocsájt ..
2012. nov. 28. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:

a legfontosabb, hogy most azt tedd, amire megkért, semmi mást!

Vagyis hogy ne szólj hozzá!

Jelentkezni fog, ha véget ért a dührohama és a hisztije.

Ne smsezz ne telefonálj és ne állj a kapu előtt.

Csak mégjobban felba.szod az agyát.

Tudom, mert én is ilyen vagyok.

2012. nov. 28. 19:47
 4/12 A kérdező kommentje:
De mostanában mindennap találkoztunk és csak egy napja volt ez, de már most hiányzik. Nem tudom meddig bírom ki hogy ne csináljak semmit
2012. nov. 28. 19:49
 5/12 schocko ***** válasza:
41%
Ha fontos lennél neki, akkor nem bántódott volna meg. Keress valaki mást, s ha akar tőled valamit mégis, akkor majd jelentkezik. A lényeg, ne próbálkozz bocsánatkéréssel, mert pont az nem segít.
2012. nov. 28. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:

ezzel lehet igy nem segitek :) de én pont ellenkezöje vagyok az elöttem szólóhoz,

ha látom, hogy tényleg megbánta, és minden követ megmozgat azért, hogy jóvá tegye, akkor megenyhülök,

nagyon imponál, ha egy srác nem adja fel és küzd

2012. nov. 28. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
mit mondtál neki?
2012. nov. 28. 19:51
 8/12 A kérdező kommentje:
De annyira már ismer, hogy tudja állandóan humorizálok és most is csak poénból mondtam neki valamit. Eddig nem volt ilyen, de most rendesen felkapta a vizet
2012. nov. 28. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
mit mondtál neki?
2012. nov. 28. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Vannak csajok, akiknél egy dobásod van. Függ attól is, h mivel bántottad meg, milyen a kapcsolatotok és mennyire megbocsájtó az aktuális nő. Ha százszor bocsánatot kértél, szerintem te már mindent megtettél. Ha akar valamit, majd keres, nyugi. Ha meg nem, örülj, h megszabadultál egy hangulatembertől!
2012. nov. 28. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!