Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó csajok miért csak arra jók? Ez elkeserítő
tudod sajnos alacsony az intelligencia szintjük, és leragadtak az ösztönöknél.
Szerintem teljesen nomrális ha egy szép lány okos, kedves, jó fej.
Szerintem azt hiszik hogy egy szép lány csak önimádó, így csak megdugni jó. Arra nem is gondolnak, hogy megismerjék, hogy kiderüljön, hogy egy hullámhosszon vannak-e. Szerintem jobb inkább egy embert belsőleg megismerni, és megtudni milyen intelligens, mint állandóan csak szexre hajtani.
Jajj Istenem már megint egy kétségbeesett lány akit tuti hoppon hagytak páran, ezért most az összes pasit egy kalap alá helyezi, mert ő csak szexre kellett pár pasinak, vagy éppen szex után otthagyták.
Állandóan csak a sírás meg a rinya megy, néha elég unalmasok vagytok már.
Nem szoktam itt oktató hangnemben beszélni de esküszöm a rinya az megy, de gondolkodni egyik sem tud.
Rögtön mind belemegy a dolgokba anélkül h körültekintőbb lenne vagy még jobban megismerné a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!