Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó csajok miért csak arra jók? Ez elkeserítő
"nem vagyok buta csitri "
Aki ilyen nyavalygós, triviális kérdést kitesz GYK-ra, az sajnos a buta kategóriába tartozik ... és véleményem szerint 20 alatt minden nő csitri ...
Remélem most már érted ugye, hogy miért csak a külsődet figyelik?
Peches vagy és rossz emberek figyelmét keltetted fel.Nem minden férfi egy érzéketlen p*cs.Aláírom,hogy sok olyan van aki egy neander völgyi szintjén van,de azokat el kell kerülni.
Nekem például fontos,hogy megismerjem a lányt akivel esetleg lefekszem.
A külsőről pedig csak annyit,hogy engem egy nő személyisége az ami megfog és az számít igazán,mert ha a személyiség nem passzol akkor kár időt pazarolni rá.
21/f
Nem értek együtt az előttem szoloval!
30 alatt minden nő csitri? Uristen..Ki vagy te??
Amugy teljesen igazad van, ha már kicsit jobban nézel ki az átlagnál a normálisabb fiuknak tul ribanc vagy, a "menőknek" pedig ugyis csak az kell..ezzel nem lehet mit kezdeni. DE azért én hiszem, hogy van olyan jó pasi akinek TE kellessz, ugy ahogy vagy, csak megkell találni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!