Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jó csajok miért csak arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó csajok miért csak arra jók? Ez elkeserítő

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem a férfiakat.Minden problémájuk az,hogy jaj nincs egy értelmes csaj,meg hova tűntek a normális lányok? Nem vagyok egoista,de szépnek tartanak sokan,de az a helyzet,hogy ennél nem AKARNAK tovább látni. Teljesen egyértelmű,hogy csak a szexre mennek. Egy jó csaj nem lehet jófej meg jó tanuló és kedves?? Szinte mániákusan le vannak ragadva a külsőnél,meg se hallva esetlegesen,hogy miről beszélek vagy ha megtudják,hogy nem vagyok buta csitri visszavonulót fújnak...
2012. dec. 7. 16:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
pont,hogy nem megyek bele a dolgokba azért,mert ezeket látom amiket írtam..
2012. dec. 7. 16:51
 12/27 anonim ***** válasza:

"nem vagyok buta csitri "

Aki ilyen nyavalygós, triviális kérdést kitesz GYK-ra, az sajnos a buta kategóriába tartozik ... és véleményem szerint 20 alatt minden nő csitri ...

Remélem most már érted ugye, hogy miért csak a külsődet figyelik?

2012. dec. 7. 16:55
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem kell belemenni a dologba, mert van pár hülye, aki bejelenti, hogy "ja booocs, nem kapcsolatot akarok, te csak arra kellesz hogy legyen kit dugni".
2012. dec. 7. 16:55
 14/27 anonim ***** válasza:
*30 alatt ... bocs!
2012. dec. 7. 16:56
 15/27 anonim ***** válasza:
képet kérek *-*
2012. dec. 7. 16:56
 16/27 anonim ***** válasza:

Peches vagy és rossz emberek figyelmét keltetted fel.Nem minden férfi egy érzéketlen p*cs.Aláírom,hogy sok olyan van aki egy neander völgyi szintjén van,de azokat el kell kerülni.

Nekem például fontos,hogy megismerjem a lányt akivel esetleg lefekszem.

A külsőről pedig csak annyit,hogy engem egy nő személyisége az ami megfog és az számít igazán,mert ha a személyiség nem passzol akkor kár időt pazarolni rá.

21/f

2012. dec. 7. 16:59
 17/27 anonim ***** válasza:
Már megint az általánosítás megy,vicces.De talán ha nem a flegma,izmos,kigyúrtakat vennéd észre,akkor találnál normális srácot is magadnak. :)
2012. dec. 7. 17:00
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) szerintem velem lehet a probléma túl félénk vagyok.
2012. dec. 7. 17:02
 19/27 anonim ***** válasza:
az csajnál sose gond ;)
2012. dec. 7. 17:05
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem értek együtt az előttem szoloval!

30 alatt minden nő csitri? Uristen..Ki vagy te??

Amugy teljesen igazad van, ha már kicsit jobban nézel ki az átlagnál a normálisabb fiuknak tul ribanc vagy, a "menőknek" pedig ugyis csak az kell..ezzel nem lehet mit kezdeni. DE azért én hiszem, hogy van olyan jó pasi akinek TE kellessz, ugy ahogy vagy, csak megkell találni:)

2012. dec. 7. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!