Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan férfi, aki évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki évek múltán sem un rá barátnőjére és nem hagyja ott a 'vadászösztönre' hivatkozva?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen kihaltak?
2012. dec. 6. 15:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Azért ez szerintem nem igaz....mi is egy szubkultúrába tartozunk, csak nem látszik annyira rajtunk, szerintem az én bnőm egyáltalán nem olyan, mint akiből annyi szaladgálna a világban....ugyanezt azért az egykaptafára készült átlag 15-16 éves, magasszárú csizmában szaladgáló lady gaga utánzat mai lánykákról nem mondhatod el (és előre bocs, aki ennyi idős és mégis kilóg a sorból, nekik tisztelet9
2012. dec. 6. 23:19
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem azt modnom, hogy mindekniből ugyanannyi van. Mrmint a divatirányzatoknak hódolók kontra azokat pontosan nagyon ellenzők. Van mindkettőből rengeteg, mindkettő állatira meg van győződve arról,hogy neki van ám igaza, a másik lehet csakis az ostoba. Lehet,hogy a divattrendeket követők kicsivel többen vannak, de emezek sem egyediek. Nekem tetszett egy full természetes lány, nem volt divatbuzzancs kategoria, szival olyan 10/10 es igazi nő, de mésem tudnám azt mondani róla, hogy egy nagyvárosban egy délelőtt ne találjak 50 olyan szintű másikat ha nagyon kapkodnám magam a keresésben.
2012. dec. 6. 23:23
 33/34 anonim ***** válasza:
Na ja, de én elsősorban a belsőre gondoltam...mármint olyan aki annyira egyezik veled mindenben....ugyanazok a zenék, ugyanazok a szavak, életfelfogás, stílus, amikor minden ugyanaz...és nem az alkalmazkodás miatt, hanem eleve ugyan olyan mindkettőtök....
2012. dec. 6. 23:49
 34/34 anonim ***** válasza:
Hát teszem azt én egy rocker fickó colnék, akkor beszabadulok egy rockkocsmában, két kézzel lehet válogatni ugyanabból az életfelfogásból. Ha diszkós akkor gondolom érzed hova kell menned, nőt találni. Ha sporotoló vagy, akkor szintén két kézzel durkálhatsz ugyanazon életsílusú, életfelfogású nők közül a konditermekben például. Se kívül ,se belül nincs akkora egyéniség senki se,hogy ne lehetne kismilliárdot találni közülük. Csak ugye azért keresgélni kel valamelyest. De egyszerű tudni mit hol. Ha meg rátalálsz egyre, máris azt érzed ő a világon a legjobb. Mert épp azt fogtad ki. De elárulom, rengeteg olyan van még.
2012. dec. 6. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!