Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy hátrányból indulok?
Nem volt meg barátnőm.
Pszichológushoz járok szorongás miatt. Emiatt nem volt barátnőm.
A pszichiáter adott gyógyszereket, lehet van javulás, mar talán kevésbé szorongok.
Na nem ez a lényeg.
A pszichológus rávett 2 kezdeményezésre, az egyik csaj elsőre el is jött másodjára nem. A pszichológus szerint mert nem kerestem rögtön másnap a találka után.
A másik csajjal nem jött be, én ugy döntöttem feladom, beszélgettem vele, és szerinte minden nappal közelebb kerülök a célhoz, az igazihoz, és én is tanulok. Illetve felfedezem a másik nemet.
Szerintetek nagy hátrány hogy tinikorban nem jöttem össze senkivel? Mivel lehet jobb helyzetben az, akinek volt tinikapcsolata? Oké szexualitás, de azon kívül.
Vagy olyan lehet h én teljesen éretté valok, tudom majd mit hogy kell, míg egy ilyen tinikapcsolatos eretlenebb lesz?
Nagy hátrányban vagyok?
21 vagyok
Nekem sem volt tinikorban semmiféle kapcsolatom, most 3 éve van barátnőm.
26/F
Hát,a pszichológusod elég béndzsa lehet csajozás terén:) Szakmailag nem tudom.
Persze,bizonyos szinten hátrány lehet,hogy nem volt csajod tizenévesen,de ezt a hátrányt expressz gyorsan le lehet dolgozni,pláne,ha fejlődési folyamatként tekintesz a dologra,és nem erőlteted,nem görcsölsz rajta túlzottan.
Én is későn kezdtem,és hónapok alatt behoztam,ami előtte évekig kimaradt. Meg lehet csinálni,hidd el;)
... csak annyi hogy nem tudsz a nőkkel bánni ....
vagyis pontosan olyan mint az átlagemberek 90%a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!