Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eséllyel indulok? Lentebb bővebben megtaláljátok.
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket..Maholnap 20éves srác vagyok.A minap az egyik közösségi oldalon láttam
egy lányt,ismerősöm ismerőseként. Nagyon megtetszett. Ő 24éves elmúlt. Semmit nem tudok róla,nem ismerem,
csak annyit,hogy nem él párkapcsolatban. Azért nem az oldalon akarok irni neki egyenlőre,mert először
szeretném megtudni milyen eséllyel indul egy nála fiatalabb srác. Nem nagyképűségből mondom,
de a lányok 22évesnek szoktak nézni. Mit gondoltok ez igy jó lenne,vagy hogy kellene eljárnom?!
Tudom nem a korkülönbség számit,főleg ha nem nagyon észrevehető. Van közöttünk olyan akinek fiatalabb
a barátja?Ha igen ,mennyi az az idő?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
norbi
Igen,én is erre gondoltam. Nem rögtön bele a közepébe,csak egyenlőre megérdeklődtem,hogy ő mit gondol erről.
köszönöm
még nézem azért hátha mástól is érkezik válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!