Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hajlandó szeretkezni velem. Az indokát megtaláljátok alább. Főleg férfiak írjanak (30+). Lehet ez az oka, valóban?
"Egy kielégülés, egy kis szex valóban sok energiát von el fizikális, és mentális téren egyaránt?"
Fizikálisan igen. Mentálisan meg éppen, hogy energiát kellene, hogy adjon. Én pl. úgy tapasztalom, hogy amikor jó nekem (elmegyek egy éjjel, esetleg többször is), másnap szellemileg teljesen kisimult vagyok, jobban megy a koncentráció, nem zavarnak annyira a bosszantó ingerek, magasabb az ingerküszöböm. Szerintem ez minden férfinál így van, általában. Aztán persze, nem állítom, hogy nincsenek kivételek.
Azért várd meg a pályázati feladat végét, mindenképpen. Utána lehet komolyan beszélni a témáról.
"De ha valaki fizikálisan kimerül, akkor az agya sem pörög annyira jól, nemde? Vagy mégsem?"
Hát egyáltalán nem. :) Ha az izmaid lefáradnak pl. a futástól, akkor utána rosszabbul megy a gondolkodás? Gondolj vissza a középiskolában a tesiórák utáni állapotra. :)
Természetesen lehet hatása a munkahelyi stressznek, viszont, hogy abszolút nem kíván, az nekem furcsa. Éppen hogy jót tenne neki egy szeretkezés.
Rádióban halottam, hogy bármily nehéz, de a munkahelyi gondokat nem szabad hazavinni és fordítva az otthoniakat a munkahelyre.
Szerintem beszéljétek meg, hogy nyugodtan engedje el magát, egy kis orgazmus nem megy a munka rovására, ki kell engedni a gőzt. persze, személyfüggő, hogy ki mennyit bír, de egy menetet biztos kibír. Én biztos, hogy valami széles vigyorral mennék másnap dolgozni, de nekem nincs és nem volt soha senkivel "Action", viszont a kérdés nem rólam szól.Úgyhogy itt nem is ragozom tovább.
Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus mondta a rádióban egyszer, hogy ne roskadjon magába egy 30-as férfi, "tessék egy jót szexelni este."
Tehát szerintem, ha nem egész éjjel tart a dolog, biztosan nem lesz baj belőle, sőt...
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!