Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki évek múltán sem un rá barátnőjére és nem hagyja ott a 'vadászösztönre' hivatkozva?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen kihaltak?2012. dec. 6. 15:57
21/34 anonim válasza:
"NEm kell romandikus drámában álmodozni emberek, az élet egy cipő!"
Az ilyen emberek élete meg egy szAr!
22/34 anonim válasza:
19 es. Teljesen elfogadható hogy szereted a biztonságot meg az állandóságot. A nőd négyszeresét keresi tételezzpk fel mint te, illetve szolgáltaltja fejed felé a házikót is, autóból is integethetsz kifelé a jóvoltából, ilyenkor azért sokkal mosolygósabbá, toleránsabbá válik a háziállat az asszony iránt. Persze,hogy ilyenkor menteni kell ami menthető, nem jó kizuhanni a pixidből. Feltételezés csupán. De sokan csinálják ezt.
23/34 anonim válasza:
22-es....te nagyon félreértettél...én tiszta emberi érzésekről beszéltem, aminek semmi köze semmiféle pénzhez.....nem tudom hogy jön ez ide? lesz.rom magasról h mennyit keres a nőm (mellesleg még nem dolgozik)....szóval ennyi
24/34 A kérdező kommentje:
#19 kár, hogy kevés ilyen pasi van, mint te... amúgy annyit még hozzátennék, hogy én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a kapcsolatunk ne laposodjon el. De a barátom nem volt rá valami vevő.. és úgy láttam rajta, hogy ő meg sem próbál a kapcsolatunkon változtatni. Szóval gyakorlatilag csak én küzdöttem... de tudom, az már régen rossz, ha csak az egyik fél küzd a kapcsolatért.. de én hittem, hogy van remény, van értelme, de mégis csalódnom kellett. Pedig én még 5 év után is szívből szerettem őt... de nem tudok mit tenni.
2012. dec. 6. 19:38
25/34 anonim válasza:
kérdező: igen, így van, amikor már csak az egyik küzd, az egyik tesz, azt lehet egy darabig csinálni, de ha ez egyoldalú marad és a másik nem tér észhez, akkor hagyni kell a fenébe, az már régen rossz! sajnálom h így alakult nálad.....el van cseszve az emberek gondolkodásmódja, pedig csak úgy kéne nézni a másikra, hogy ő is emberi lény, aki érez, nekünk meg nem úgy kéne viselkedni mint egy 10 éves retardált gyereknek, hogy ha valamit megunok akkor megyek a boltba másik nyalókáért....
26/34 anonim válasza:
De ha az egyik már nem szeret, ezért mennek tönkre a párkapcsolatok. Akkor teljesen okafogyott küzdeni érte. Egyszerüen nincs olyan, hogy küzdeni érte! Ez csak egy fedőneve, a másik, még szerető fél kapálózásainak, görcsös másik félbe kapaszkodásának. Ha a másik nem szeret, ott nincs mit tenni. Vagy szeret, vagy nem szeret. Olyan szerintem nincs,hogy csak félig szeretlek. Tehát nincs is mit mentegetni. Ami nem kell, azt dúrni kell a francba. Nem kell húzni az időt. Az élet kemény. Légy kemény te is!
27/34 A kérdező kommentje:
#25 Teljesen egyet értek veled. Sajnos manapság már nem menő hosszú távra tervezni úgy tűnik, mivel úgyis bármikor találni mást, ha ráunnak az emberre... de tényleg szemétség így eldobni valakit, akár egy használt játékot...
2012. dec. 6. 19:54
28/34 anonim válasza:
Bármikor találni mást? Én még egy embert sem találtam akivel kicsit is törődhetnék...
29/34 anonim válasza:
Ez a "bármikor találni" mást legfeljebb csak a tucat-emberekre vonatkozik....
30/34 anonim válasza:
Mindenki tucatember, főleg valakik mások szemében. Mindenkiből van rengeteg, mindenféléből. Más kérdés,hogy melyik tucatosra akadsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!