Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan férfi, aki évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki évek múltán sem un rá barátnőjére és nem hagyja ott a 'vadászösztönre' hivatkozva?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen kihaltak?
2012. dec. 6. 15:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Az a probléma,hogy a férfiak 90%-a pont ugyanolyan,mint az utolsó válaszoló.Bár a nőknél is magas az arány.Ilyen világot élünk:ami elromlik,azt ne javítsuk meg,hanem dobjuk el...Szomorú!!!
2012. dec. 6. 16:21
 12/34 anonim ***** válasza:
Mármint 9.-re gondoltam.
2012. dec. 6. 16:22
 13/34 ASOT ***** válasza:
100%

hát igen , nem minden arany ami fénylik..

Sokan melléfognak, van akik 10 év után van akik 20 év után mennék szét vagy válnak el, az évek az idő múlása sok mindent meg tud változtatni..

2012. dec. 6. 16:22
 14/34 anonim ***** válasza:
26%
11 -es! Minek kell mindent tódozgatni, fótozgatni? Mikor van elég másik is amiből lehet válogatni. Sosem értetetm ezt a hogyan lobbantsuk fel ujra a tüzet kérdéseket is, olyan erőlködés szagú. Ami nem megy már azt nem kell erőltetni, annyi de annyi jó nő van még, ha már unod a mostanid, vágd ki a fenébe, van ezer+1 szép helyes még jobb is. Ha egyszer kiuntad, utána hiába lobban fel két órára a láng, ujra ki fog aludni, mert nyilvánvalóvá vált,hogy ez a két ember nem tud hosszútávon együttmüködni egymással. Túlságosan lehullt a lepel, túlságosan egymásra ismertek, és unják a fenébe. Dobd el nyugodtan, ne vergődj, ne kapálózz, keress másikat. Ugyanaz mint a lehasznált tornacsuka, ami már lukas, nem fogod pillanatragasztóval foltdarabokat ráragasztani ha van eszed, mert egyrész érzed belül hogy már nem az igazi, meg mások is csak röhögnek,hogy milyen igénytelen vagy, ha még ebben szenvedsz, ahelyett hogy szereznél már egy vadiújat, amiben ismét jól érzed magad, és megy a dolog ,ahogy mennie kell! Nem kell itt töcskölni.... Ne érd be a kevesebbel.
2012. dec. 6. 16:29
 15/34 A kérdező kommentje:
#14 Hát aki képes egy élő emberi lényt egy lyukas cipőhöz hasonlítani, az se ehet jobb....
2012. dec. 6. 16:42
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ha hiszed, ha nem, megdöbbentően sok a párhuzam egy új cipő és egy új nő között. Ahogy az idő telik, tisztára ugyanaz. A te kedvenc cipőd is ott van rajtad jóban rosszban, hidegben, melegben, de ha kiderül,hogy selejt, és szátmálik, akkor rögtön dobod a fenébe, mert csalódást okozott, és nem próbálod ragasztgatni, hanem veszel egy megbízhatóbb félét. Hidd el a párod olyan mint a cipőd. Semmivel sem több. Használati eszközök vagyunk csupán a másik számára. Amíg szolgálod az igényeit, kedvére vagy, addig kellesz, elégedett veled. Amint nem, utána hajít a szemetesbe, ahova szerinte való vagy. Erről van szó. NEm kell romandikus drámában álmodozni emberek, az élet egy cipő!
2012. dec. 6. 16:52
 17/34 anonim ***** válasza:
Aki így gondolkodik a párról, mint a cipőről, még nem találkozott olyannal, akit nem néz cipőnek ;)
2012. dec. 6. 17:35
 18/34 anonim ***** válasza:

"az élet egy cipő!"

Akinek jó más használt cipője, cserélgesse csak, nincs ezzel gond...

csak arra is figyelni kell nincs e a cipőben meglepetés :D

2012. dec. 6. 19:04
 19/34 anonim ***** válasza:

Igen, én pl. ilyen vagyok, eddig egy barátnőmet sem untam meg, akár évek múltán sem....csak hát az ilyen felfogás divatjamúlt, régies, ezért egyre inkább le is van sz.rva az aki így gondolkodik.....

És különben is, ha meg is unom, ez nem szakító-ok...tenni kell érte h ne unja meg az ember, de ha mégis megunja, akkor is tisztelni kell a másikat....ilyen hülyeségért sosem hagynám ott a bnőmet h "megunom"....akkor minden házasságot fel lehetne bontani 5-6 év után....

bár mondom, én őskövület vagyok, mert többre becsülöm az állandóságot, a biztonságot a "kalandnál" és egyéb hülyeségeknél....

és az a röhej h sztem senki sem gondolná, h ezt pont egy majdnem sz.rrá tetovált rocker srác mondja.....

2012. dec. 6. 19:05
 20/34 anonim ***** válasza:
Jaaa,hogy te csak a null kilóméteres, lukalatlan szüzcsordából szeded a farkalnivalód? Ez igen! egy ínyenc!
2012. dec. 6. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!