Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal, azóta barátok vagyunk. Amikor találkozunk, van némi szexuális vágy részemről. El fog ez múlni?
Figyelt kérdés
2 évig jártunk, de nem működött jól a kapcsolat. Én kezdetben nagyon szerettem, de afelől mindig voltak kétségeim, hogy ő szeret-e engem. Ettől én egyre feszültebbé váltam, amitől még rosszabb lett az egész. Én hiába próbáltam faggatni, hogy mit érez, mit gondol, nem jutottunk közös nevezőre, szerintem ő képtelen volt beszélni az érzéseiről, vagy az érzéseinek a hiányáról. A szex egy darabig nagyon jó volt, de aztán a végén márt azt is megmérgezték a problémák. Végül közös megegyezéssel szakítottunk (a szakításkor azt mondta, hogy már nem kíván engem), de barátok maradtunk, mert fontosak vagyunk egymásnak. Abban mindketten biztosak vagyunk, hogy egy kapcsolat nem működne köztünk, de amikor együtt vagyunk, akkor nekem mindig ott motoszkál a fejemben, hogy milyen szexi és bár nem mutatom, de szívesen lefeküdnék vele. Ő elég hideg velem, de látom, hogy nézi a mellem/fenekem (amikor én nem nézek oda), megjegyzi, hogy csinos vagyok, esetleg megfogja a derekam. Gondoltunk rá, hogy nem kellene többet találkoznunk, de arra jutottunk, hogy azt egyikünk sem szeretné. El fog múlni ez a szexuális vonzalom és leszünk mi még tényleg csak barátok? 22/L2012. dec. 5. 23:19
11/11 anonim válasza:
Nem, a szex nem csak egy adalék. Az ügyeteknek ez az alfája és omegája. A sok szarság amit találkozáskor kibeszéltek egymással az az adalék, egy szimpla násztánc, ami ha jól sikerül akkor szex a vége, ha nem sikerül jól akkor pedig nem.
Ha egyikötök sem látná a másikban a szex esélyét ez a kapcsolat csendesen elkopna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!