Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal szakítottunk 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal szakítottunk 3 év után, és nem hagy békén, mit tegyek vagy mit ne csináljak?

Figyelt kérdés
Meg voltak az okaim mért szakítottam vele, de ő túl gyerek volt mindig is a kapcsolathoz és nem tudom neki elmagyarázni se a miérteket. Azóta megtaláltam akit szerethetek és megbecsül.Őt is zaklatja, engem is. Eleinte vissza akart szerezni, most már átváltott dühbe. És folyton alám akar rakni. Nem írok neki vissza semmire, eleinte azért hogy ne fájjon neki és ne reménykedjen, most meg azért, hogy érezze nem érdekel... de akkor sem fejezi be..
2012. szept. 27. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Le lehet tiltani, telefonszámot cserélni stb...
2012. szept. 27. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Hol nem írsz neki vissza? Remélem, egy ilyen alak nem ismerősöd a facebook-on!

Amúgy telefonszámcsere, e-mailcím csere, és meg kell neki mondani, hogy ha még egyszer zaklat, akkor már indulsz is a rendőrségre feljelentést tenni. (Remélem mindketten elmúltatok 18 évesek.) És ha tényleg zaklat, akkor tényleg el kell menni feljelentést tenni.

2012. szept. 27. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Facebookom feltörte két jelszó csere után, mind a kétszer. cseréltem e-mail címet, így nem tudja. Letiltottam. Máséról írkál.
2012. szept. 27. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát , igazábol szerintem Te is tudod hogy ugy féltékeny . Ezt hozzá kéne vágnod (féltékeny) és ne hagyd magad . Mond meg neki , hogy nem becsült meg , ezért szívta . Vannak ilyen emberek mint ő velem is volt ilyen . Ilyenkor nagypofáskodik , amikor meg màs vágna vissza akkor meg van a bőgés :'( ne hagyd magad !!!!!!!!! Sok sikert :)
2012. szept. 27. 15:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rettentően féltékeny, jóól mondod. Ez IS oka volt, hogy lezárjam a kapcsolatot. Elakart zárni a világ elől. Nem hagyom magam.:) Közben sajnálos is. De hát ez van. Egy kapcsolathoz két ember kell nem?
2012. szept. 28. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
De :)))))) Nem tudom miért ilyen ostoba ....... Pedig normálisnak tűnsz ;)
2012. szept. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!