Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a volt barátom unokatestvére tetszik? A srác megcsalt, ezért szakítottunk. De nem hiszem, hogy az unokatesójának tetszem, de ha még is. Akkor mit szólna a volt barátom szerintetek? Vagy ez nagyon para lenne? :S
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 19:09
1/3 anonim válasza:
Igazából gondolj bele, hogy te mit szólnál, ha ez fordítva történne az exeddel és az unokatesóddal. Biztos ciki lenne a szülők előtt is. Én a helyedbe megtartanám a becsületemet és a tisztességemet és keresnék egy olyan fiút, aki sokkal többet ér ezeknél a "kukiknál..."
2/3 A kérdező kommentje:
Az igaz,nem is tudom mit gondolnék,de őszintén szerintem nem akadnék annyira ki. Inkább,ha mondjuk barátnőm lenne..vagy ilyesmi.Egyébként az unokatesója kb. semennyire nem hasonlít rá,sokkal aranyosabb és kedvesebb:)
2012. okt. 21. 19:35
3/3 anonim válasza:
NEE.:D
Most annyira megörültem ennek a kérdésnek, pedig nem mai.:D
Én is szakítottam a barátommal.
És igencsak beleestem az unokatestvérébe.
Vívódtam magamban ugyanazokon mint Te.
Mégiscsak rokonok, széttörném a baráti kapcsolatot köztük.
Mit szólnának a szülők.
Stb.
De az exem olyan módon tahó volt (csak egy példa a sok közül hogy lek.rvázott, aztán egyből utána kérte hogy jöjjek össze vele megint. Mikor mondtam hogy nem, megint lek.rvázott.)hogy nem érdekelt többé. Nem tudtam bejövök-e az unokatesójának, de elkezdtem nyitni felé..
És végül össze is jöttünk.:)
Az exem lassú és keserves halált kíván nekünk, de ez egy 21 éves fiútól igencsak gyerekes szerintem.
Tehát család nem érdekel minket és boldogok vagyunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!