Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátommal, azóta barátok vagyunk. Amikor találkozunk, van némi szexuális vágy részemről. El fog ez múlni?

Figyelt kérdés
2 évig jártunk, de nem működött jól a kapcsolat. Én kezdetben nagyon szerettem, de afelől mindig voltak kétségeim, hogy ő szeret-e engem. Ettől én egyre feszültebbé váltam, amitől még rosszabb lett az egész. Én hiába próbáltam faggatni, hogy mit érez, mit gondol, nem jutottunk közös nevezőre, szerintem ő képtelen volt beszélni az érzéseiről, vagy az érzéseinek a hiányáról. A szex egy darabig nagyon jó volt, de aztán a végén márt azt is megmérgezték a problémák. Végül közös megegyezéssel szakítottunk (a szakításkor azt mondta, hogy már nem kíván engem), de barátok maradtunk, mert fontosak vagyunk egymásnak. Abban mindketten biztosak vagyunk, hogy egy kapcsolat nem működne köztünk, de amikor együtt vagyunk, akkor nekem mindig ott motoszkál a fejemben, hogy milyen szexi és bár nem mutatom, de szívesen lefeküdnék vele. Ő elég hideg velem, de látom, hogy nézi a mellem/fenekem (amikor én nem nézek oda), megjegyzi, hogy csinos vagyok, esetleg megfogja a derekam. Gondoltunk rá, hogy nem kellene többet találkoznunk, de arra jutottunk, hogy azt egyikünk sem szeretné. El fog múlni ez a szexuális vonzalom és leszünk mi még tényleg csak barátok? 22/L
2012. dec. 5. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy legyetek szexkapcsolatban!:)
2012. dec. 5. 23:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Mitől múlna el? Ezzel kezdödött a kapcsolat és ezzel is ér majd véget. Jön egy másik pasi és majd vele kapcsolatban fogsz ilyeneken kattogni, a jelenleginek - némi túlzással - pedig a nevére sem fogsz emlékezni.

Szerettek dugni, mi a csodálkoznivaló ezen? Megkockáztatom azt a kijelentést hogy az emberiség nagyobb hányada szeret dugni. Csak úgy, mert az jó. Nap vagy Holdállástól függetlenül, ha mérleg ha skorpió jegyü, lényegtelen, az emberek ilyenek.

Milyen különleges lelki hidat szeretnél képzelni aköré hogy benn vagytok egy szobában kettesben és eszedbe jut a szexualitás és hogy neki is? Egymásnak vagytok teremtve? Erre vársz? Ha akarod akkor én ezt irom, csak akkor hazudnék.

2012. dec. 5. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem fog. Legalábbis nem valószínű.

Én is 2évig voltam együtt a volt barátnőmmel, utána egy évig semmi, aztán előjött hogy találkozzunk, legyünk barátok, 2hónap után összekavarodtunk, azóta ha nincs pasija összejárunk dugni.

Egyébként ugyanez, kapcsolatot nem akar, én hülye vagyok úgyhogy belemennék, de ez más téma. A kor is stimmel, egy évvel vagyunk idősebbek nálad.

Igazából ilyen az ideális szexkapcsolat, barátok vagytok, ismeritek egymást, az ágyban minden oké, és senki nem akar komolyabbat.

2012. dec. 6. 00:49
 4/11 A kérdező kommentje:

Hű, szép kilátások. Amúgy olyan bonyolultak az emberek.

2-es! Nem várom, hogy azt mondd, hogy egymásnak vagyunk teremtve, mert ha így lenne, akkor gondolom járnánk. Én csak azt szeretném megtudni, hogy hogy őzizzem meg a barátságomat vele anélkül, hogy folyton előjönne a szexualitás. Mert kicsit kellemetlen, hogy beszélgetünk, de közben időnként előjön ez a dolog, hogy elkezdjük egymást méregetni és akkor én arra gondolok, hogy "nem, nem mászom rá, nem kellek neki, nem csinálok hülyét magamból".

2012. dec. 6. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem bonyolultak az emberek, az emberek csak szeretnék ha bonyolultak lennének. Igy könnyebben tudják kezelni mikor mit miért tesznek. Még mindig ösztönlények vagyunk, az alap lépéseinket ez irányitja, bármennyire is feldolgozhatatlan ez sokaknak.

Miért ne jönne elő a szexualitás ha kettesben bezárkoztok egy szobába? Mondj egy okot rá, ami megakadályozna benneteket ebben. Csak egyet mondj, kiváncsian várom.

Ott kezdödik az egész, mit kerestek kettesben egy szobában? Kirakta szűrödet, mit lebzselsz még mindig körülötte és ő hogyhogy ott lebzselhet? Ahogy kirakott felállhattál volna és mondhattad volna hogy ebben az esetben én nem leszek többé az életed része. Ezt te nem tetted, vajon miért nem? Én tudom a választ, sőt még azt is amit te válaszként szivesen hallanál. Valamiféle titkos kötödést, egy életre összekötő hidat remélsz ide.

Végülis van ilyen, úgy hivják szexualitás.

Elkezdheted szivárvánnyal festegetni ezt a hidat, ha neked és a neveltetésednek igy könnyebb kezelni miért is folytatod vele a viszonyt. Csak ezzel az a baj, hogy ez a srác elöbb-utóbb nem jön többé vagy már nem hozzád fog feljárni. Akkor mihez kezdesz majd az elképzelt szivárványoddal?

2012. dec. 6. 15:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért találkozom vele, mert kedvelem, mert jókat beszélgetünk és igen, azért is, mert szexuálisan vonz. Szerintem is normális, hogy van köztünk szexuális vonzalom, mert egészséges fiatalok vagyunk. Ő azért jár hozzám, mert állítólag kedvel, szeret velem beszélgetni és tetszem neki (?). Persze valami nem stimmel, különben akarna velem járni. De ha már nem járunk, akkor szeretném, hogy a barátság jól működjön.
2012. dec. 6. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Amiért feljár az az hogy ez egy esély szexre. Ha ezt - legalább te - képes leszel átlátni és elfogadni akkor tudod majd a helyén kezelni a dolgaitokat.

Pont addig fog feljárni mig ez a lehetőség ott lóg a levegőben és pont addig lesztek 'barátok'.

Hogy mi lesz a vizválasztó? Pl. ha neked is lesz egy pasid, ebben az esetben már nem leszel szabad préda és nem is poén feljárni hozzád.

Innen nézve az ügyed, van ennek bármi köze a barátsághoz?

2012. dec. 6. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezzel vitatkoznék.

HA hosszú ideig együtt vagy valakivel, esetleg együtt is éltek, és nem csúnya módon lesz vége a dolognak akkor igenis marad valamilyen kötődés.

Itt van az én példám is, dettó ugyanaz mint a kérdezőé, annyi különbséggel hogy mi rájöttünk hogy simán lehet szexkapcsolat, amellett hogy éljük tovább az életünket. Volt nekem is barátnőm azóta, neki is faszija, de nem változott. Ugyanúgy találkoztunk, elmentünk moziba/beszélgetni/kajálni, csak épp nem volt dugása végén.

Sőt, a csajszi kijelentette hogy egy ember nélkül nem tudja elképzelni az életét, és az én vagyok.

Amíg nem lesz valamelyikőtöknek egy tényleg komoly (vagy annak tűnő) kapcsolata addig maradni fog, de ha vége lesz akkor valószínűleg vissza fog jönni. Ettől még lehettek barátok is, el kell különíteni a két dolgot.

Amúgy /szerintem/ teljesen normális dolog, csak tudni kell kezelni.

Mondjuk lehet hogy pszichiátriai eset vagyok, de szerintem ez a helyzet.

2012. dec. 6. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:

"csak épp nem volt dugása végén"

De bármikor lehetne és erről szól az egész.

"Sőt, a csajszi kijelentette hogy egy ember nélkül nem tudja elképzelni az életét, és az én vagyok."

Ez jól hangzik, csak nem igaz, hisz most is nélküled él. Ilyet hallani szeretünk, ilyet mondani szeretünk, de ez ettől még mindig csak egy illuzió, egy szerep aminek a megélésére rövid időre vágyunk.

2012. dec. 6. 18:20
 10/11 anonim ***** válasza:

"Ez jól hangzik, csak nem igaz, hisz most is nélküled él. Ilyet hallani szeretünk, ilyet mondani szeretünk, de ez ettől még mindig csak egy illuzió, egy szerep aminek a megélésére rövid időre vágyunk."

Igen, általában így működik, viszont ebben az esetben nem. Nem élek rózsaszín ködben (meg semmilyenben sem, max füstködben ha sokat cigizek), hanem velem beszéli meg az összes szarságát, én meg vele, tulajdonképpen kiegyensúlyozzuk egymást. A szex csak egy adalék.

"De bármikor lehetne és erről szól az egész. "

Igazából, abban az egy évben mikor nem kommunikáltunk végig hiányérzetem volt, neki is ahogy utólag elmondta,. ezért keresett meg.

És nem arról van szó hogy hűdejó ittvan valaki aki fizeti a kajám/piám/mozim, meg még jól meg is dug, simán egy barátság némi szexxel.

Tudom hogy kívülről hogyan néz ki, de néha működik a dolog.

2012. dec. 6. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!