Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hihetetlenül szerelmes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlenül szerelmes vagyok, de úgy tűnik reménytelenül. Mit tegyek vagy hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
A fiút több mint egy féléve ismerem, egy buliba találkoztunk a szülinapján. Nagyon jól éreztem magam, olyan volt mintha álmodnék és meg akart csókolni de nem hagytam magam mert nekem eközben volt már egy kapcsolatom (3hónap) így csak elkérte a számom és abba maradtunk h majd még meglátjuk mi lesz mert hogy mondtam neki hogy van barátom. Néhány napig smseztünk eközben a barátommal egyre rosszabb lett a kapcsolatom. A fiú aztán elhivott randizni és megcsókolt. Nagyon jól éreztem magam de utána nagyon bűntudatom volt, és ezért másnap elmondtam a barátomnak h mi történt, és ő meg mindenáron tudni akarta a nevét és elmondtam és ekkor kiderült hogy ismerik egymást. nagyon ideges lett és el akart menni hozzá hogy ő most szétveri a fejét, de könyörögtem neki hogy ne ezért "csak" felhívta és elküldte a francba. engem meg kidobott.ezek utána hetekig egymagam voltam aztán a barátom újra jelentkezett mert megbocsájtott és megint összejöttünk. Együtt voltunk még 4 hónapig de közben egyszer véletlenül szembe jött velem az a srác és abba majdnem belehaltam. júniusban én mondtam ki barátomnak hogy vége mert elegem volt a viselkedéséből és a sok konfliktusból. aztán egy hónap múlva felvettem a kapcsolatot azzal a sráccal és kiderült hogy nem haragszik és újra elkezdtünk beszélgetni, és én kezdtem újra(?) beleszeretni. aztán elhivott az egyik ismerőse szülinapjára és ott eléggé elvoltunk. az volt életem legboldogabb napja. de sajnos másnap én mentem balatonra így este írtam neki egy smst hogy hiányozni fog és ö meg visszaírt h én is neki sőt már most is hiányzok. de azután semmi, se egy sms se egy hivás semmi. irtam neki én de még csak vissza se irt. azóta hazaértem a nyaralásból és mindennap látom msnen, de még csak köszönni sem köszön. de én meg egyszerüen nem tudom elfelejteni, és az a buli óta már eltelt egy hónap! mit tegyek?
2009. aug. 19. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod mi folyik a háttérbe, mindenkinek lehet olyan időszak mikor teljesen egyedül szeretne lenn, se barátnő, se senki. A világ nem "1-2 ember körül forog", ezt értsd úgy, hogy egyáltalán nem biztos még az sem hogy köze van hozzád vagy a szerelemnek ahhoz amit épp csinál. Láttam már sok olyat mikor valaki pont azért küldte el azt aki szeret, mert óvni akarta a saját dühkitöréseitől pl...
2009. aug. 22. 17:16
 12/12 A kérdező kommentje:
hát azt talán még meg tudnám érteni h egy kicsit egyedül akar lenni, de arról azért nekem is szólhatna akkor és nem nekem kéne utána nyomozni, föleg az után h amilyen smst irt anno. de mit gondolsz/gondoltotok vha majd mondjuk ősszel újra meg jön az esze? összejöhetünk még? mert képtelen vagyok elfelejteni... vagy hülyeség?
2009. aug. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!