Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat hogy tud működni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Eddig csak közelemben lakó lányokkal volt kapcsolatom.De 3 hónapja megismerkedtem egy lánnyal az interneten.Azóta már többször találkoztunk és a kapcsolatunk kezd egyre komolyabbra fordulni.De sajnos 200 km-re lakunk egymástól és engem egyre jobban zavar ez a távolság.Átlagban hetente egyszer tudunk találkozni,de azt is elég macerás összehozni.
Én már ott tartok hogy lehet még most szakítanunk kellene,mert később még rosszabb lesz ha jobban megkedveljük egymást.Az az igazság hogy nem nagyon van tapasztalatom az ilyen távkapcsolatokhoz.
Olyan emberek válaszát várom akik voltak már hasonló helyzetben,és leírnák a történetüket.
Hogy alakult a kapcsolatuk?
Hogy tud működni?
Mi lett a vége?
2012. dec. 4. 20:29
1/5 anonim válasza:
már 4 év fél éve működik nekem, kb 150 km, két külön országban lakunk. az utazás kb 3-4 óra. hétvégenként, rosszabb esetben 2-3 hetente találkozunk. nyáron természetesen sokat vagyunk együtt
2/5 anonim válasza:
Úgy tud működni, ha megvan a bizalom, hűség, szerelem. Nekem tönkrement 2 hónap után, mert a lány feladta. Ez van...
3/5 anonim válasza:
5 hónapja, pécs-budapest. működik. király.
4/5 BlaBlakon válasza:
Fél éve tart. Budapest-Miskolc távolság. Kéthetente találkozunk, mert egyik hétvégén dolgozik, másik hétvégén találkozunk. Most így karácsony táján nem igen fogunk tudni összefutni, lévén neki is a családdal van program, nekem is. De teljesen jól működik. Mondhatni hiba nélkül. :)
5/5 anonim válasza:
Budapest-Thessaloniki. Másfél havonta van találkozás. Nehezen működik, főleg, hogy nem is tudunk minden nap beszélni. Nem tudom biztosan mi lesz a vége, de van egy sejtésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!