Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, szerintetek működni fog?

Figyelt kérdés
200km lesz a távolság, hétvégenként meg alkalmakkor fogunk találkozni. Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.
2012. szept. 5. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
szerintem nem, bár kivétel erősíti a szabályt...lehet hogy az elején menni fog a hétvégenti tali aztán ez ritkulni fog, lesznek elfoglaltságok és egyre kevesebbet fogtok találkozni...és anyagilag se lehet bírni szerintem ennyi utazást...
2012. szept. 5. 18:34
 2/7 AndreaMariann ***** válasza:

Nekem nem ment,5 hónapig bírtam.

Minden hétvégén valamelyikőnk (általában én) lement a másikhoz,de nehéz volt,nem jó a nagy távolság,mindig hiányzott a közelsége.

23

2012. szept. 5. 18:35
 3/7 anonim válasza:
szerintem sem működik, az elején még talán, de mivel csak ritkán fogtok találkozni így a kapcsolatotoknak nem lesz szép a vége.Főleg ha féltékenyek vagytok egymásra, és ha igen akkor jönnek a veszekedések hogy hol voltál kivel vagy meg ilyenek.Aztán szakítás lesz a vége.
2012. szept. 5. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
200 km az csak 2 óra autóval vagy vonattal. Szóval az nem olyan nagy táv, de ez az életkorotoktól is függ. Szerintem simán működhet ha szeretitek egymást. Ha én végre megtaláltam volna azt akit szeretek akkor ez nem távolság:) 24F
2012. szept. 5. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Működhet ,de az elsőnek nagyon igaza van.Még ha átszállás nélkül egy vonattal ,vagy busszal meg is tudjátok oldani a közlekedést, az pénzügyileg akkor is megterhelő lesz
2012. szept. 5. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
70km távolsággal és olyan szerencsével,hogy mindkettőnknek ingyen volt az utazás(vonat) is nehézkes volt nagyon...Nagyon sokáig nem lehet húzni a dolgot,valakinek lépni kell a másik irányába egyszer.
2012. szept. 5. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyi ideig lesztek külön. az ismerősi körömben rengetek a távkapcsolat, és saját tapasztalatból azt mondom meg körülöttem is azt látom, hogy általában nem működik hosszútávon, max egy-másfél évig. ha utána egy helyen fogtok lakni, akkor lehet azt mondani, hogy addig ki kell bírni, van közös cél, akkor működhet. de ha az életetek tök különböző irányba megy és nem lehet látni, hogy hogyan keresztezik majd egymást az útjaitok, akkor a kevés találkozás, a rengeteg utazás, a sok macera, az új emberek, a külön megélt élmények előbb-utóbb tönkreteszik a kapcsolatot
2012. szept. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!