Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat. Működni fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat. Működni fog vagy nem?

Figyelt kérdés
Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt.Az a problémánk,hogy ő 70kmerre lakik tőlem,és mivel még suliba járunk (én 17,ő is 17)csak pénteken tud bejönni hozzám,és szombaton már megy is haza,mert focizni jár.Amikor bejön hozzám,akkor állandóan szexelni akar,de énis kívánom őt.Azzal van a probléma,hogy elég messzevan tőlem,de telón meg msnen mindennap beszélünk.Szerintetek ez meddig fog működni?:S
2010. márc. 15. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én barátom anno 200km-re lakott tőlem,mi is egy idősek,de már felnőttek voltunk(30-30évesek) egészen jól működött 4évig,mindig más és más idő közönként találkoztunk,de volt olyan is,hogy hetente 3-4 napot együtt voltunk,szex az csak az első nap volt,de egész nap,aztán ezek ritkultak,napi egy alkalomra.Működni működött,csak ő többet akart,költözni hozzám,na innentől kezdve kezdtem el lazítani a dolgot. De ez már egy másik történet.36L
2010. márc. 15. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ha engem kérdezel max fél évet adok neki ez a tapasztalatom. Egy idő után idegesítő lesz, hogy lehet, hogy telefonon, meg msn en beszélgettek, de nem látod, hogy valójában mit csinál és hol van, szóval én erre nem adnék hosszú távú kapcsolatot.
2010. márc. 15. 23:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindkét válaszadónak!:)

2. igen igazad van mert tényleg nemlátom hogy mikor holvan,mitcsinál kivel =/

2010. márc. 15. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy nem tudod hol van és mit csinál, csak bizalom kérdése. Én fél éve vagyok távkapcsolatban a barátommal, de sose merült fel bennem, hogy bármi rosszat csinálna, attól még hogy nem tudom ellenőrizni. Különben meg egy igazi genyó srác veled egy városban is megoldja, szóval szerintem nem a távolságtól függ.
2010. márc. 16. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!