Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat. Külön bulik, meddig fog ez így működni?
Távkapcsolatban élek, kb 2 hetente találkozunk, bulit nem tudjuk együtt megoldani sehogysem.
Hetente járunk mindketten, és nagy a kisértés, legalábbis nekem. De sztem neki sem kisebb, sőt...
Féltékenyek is vagyunk egymásra, de a bizalom velemiylen szinten azért megvan.
Szoval csak a külön bulik miatt félek, hogy meg fog csalni, mertugye iszik, stb, jocsaj, és ki tudja..:S
Én is ugyanez vagyok....
Rosz mindkettőnknek a külön bulizások ,de egyszerűen nem tudunk egyszerre két helyen lenni, a haverjainkkal is, meg a szerelmünnkel is.
Jó, mondhatjátok ,hogy vlassz melyik, de kb ez oylan szint, hogy válasz hogy akarsz meghalni, lelőnek, vagy bevesze egy pirulát, és elalszol...szal egyszerűen nincs jó döntés...:S
pirula :P
Amúgy szerintem a szerelmedet válaszd...de te tudod...
Mi is távkapcsolatra készülünk, megyek egyetemre. Persze remélem elérünk odáig:) Nem szoktam tervezgetni. Sajnos én még nem tudom tanácsot adni, de azt érzem, hogy nagyon sok bizalom kell a dologhoz és nem kevés áldozattal és lemondással jár.
A barátom egy alkalommal azt mondta, hogy jó is, egy részről....így kiderül milyen erős a szerelmünk. Egyetértek vele. Remélem a miénk és mindenki másé is elég erős lesz, hogy kibírjon egy ilyen megpróbáltatást. Nagyon sok sikert nektek is:) 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!