Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Barátom facebook üzenetébe beleolvastam úgy hagyta. Tudom nem volt szép dolog. De megtettem valahogy megéreztem hogy bele kell nézzek az üzenetekbe.
Kedves 9-es!
Nem állt szándékomban megbántani téged a kijelentésemmel. A hozzászólásom a kérdezőnek szólt, akinek a stílusa és a viselkedése alapján egyértelműen ott a tojáshéj a fenekén valamint távolról sem szerelmes.
Nem vitatom, hogy van, aki ebben a korban jóval felelősségteljesebben, érettebben viselkedik, és olyan is, aki sajnos még 40 évesen is ilyen szinten áll.
Viszont abban biztos vagyok, hogy a kérdező ragaszkodása a barátjához, annak ellenére is, hogy az átverte, távolról sem áll közel a szerelemhez, hanem inkább a saját ragaszkodására, képmutatására vezethető vissza.
11. hozzászóló vagyok:
annyival azért kiegészíteném azt, amit írtam, hogy én azért nem írtam olyat az exemnek, hogy visszamennék hozzá... Lehet, hogy csak hülyíteni akarta, nem is igaz, de mindenképpen büdös egy kicsit még nekem is. Könnyen lehet, hogy nagyon szeret Téged és akkor, amikor lebukott elvetted a kedvét a további meggondolatlan flörtöléstől. Én a helyedben nem dobnám ki (ha szereted te is őt), de azért jobban a körmére is néznék. tegyél fel egy jó keylogger programot a gépére, azzal nyomon tudod követni, hogy mit csinál! Ha kiderül, hogy tényleg megcsal, vagy, hogy továbbra is más lányokat fűz, akkor egyetértek az összes többi előttem szólóval...
Persze, értem én! És igazad is van, teljes mértékben. Csak mondtam, hogy a kor nem mérvadó. De igen, a kérdező tényleg nem sokat tudhat a szerelemről.
Ne haragudj, nem akartalak bántani, azzal, hogy kicsikét magamra vettem!
szereted, én előbb szeretnék bele egy láda sz@rba ezek után xD
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!