Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan hogy a párotok minden ok nélkül elhagyott titeket és még az okát sem mondta el?
11/13
De annyit írok, hogy masszívan ki kellett érdemelnie, hogy ezt a lépést válassza az ember.
Nem akarok a hétfősökre rákontrázni, de...
Mi augusutusban ismerkedtünk meg a neten!
Szeptember első randi... csókolózás.
Következő hétvége randi... ágy! Nekem jó
volt,(állítólag neki is).
Majd minden hétvégén ágy!
November 1. összekölzöztünk, (képletesen)
Egy közösen bérelt lakásba, ő ott hagyta az
alkoholista férjét, hozta a két lányát. Akikkel
jó kapcsolatom volt, megszerettek. Én a
munkám miatt nem mehettem, csak péntek
este-hétfő reggel azaz 3 éjszaka hetente.
Közös kassza, közös élet vettünk egyre
több mindent. Majd karácsonyi szabi 2 hét
együtt a (családomnak hittekkel). Minden
oké...Január, február 14! Hétvége...
Péntek este megjövök nyakamba ugrik
(szokás szerint) csók... szex semmi furcsa!
Szombat oké, este szex... Vasárnap ebéd
utánna valentinnapi torta, kaptam ajándékot
is és én is vittem természetesen. Este:
szex helyet: "költözz el!" Magyarázat?
Engem nem kidobott csak hisztizik és k*vára felidegesít. Vasárnap elsütöttem húzta az agyamat hogy :
"Ugye lested nagynéném s*ggét" én meg hülyülős kedvembe voltam és azt mondtam hogy "aha , még el is képzeltem hogy milyen lenne ha nem csak te, hanem ő is kényeztetne esténként"
akkor röhögött rajta.
Hétfőn milyen levél vár : "H*lye p*cs , eltörtél bennem mindent kiábrándultam, már nem várok tőled semmit"
Wtf? Vagy tényleg farok voltam?
Igen. Megbeszeltunk egy idopontot talira, varom egesz nap, hogy hivjon, kormot festek, epilalok, izgulok, stb, de nem jelentkezett. Masik nap irok egy uzit facebookon: "Nem kellene mondanod nekem valamit?"- lattam, hogy elolvasta, de semmi valasz. "Oke, akkor szia"- meg mindig semmi. Egy hetig nem tortent semmi, szomoru voltam es csalodott, alig ettem, csak sirni volt kedvem. Nem tudtam nyugton ulni, ugyhogy irtam egy smst, hogy mondja el, mi tortent. Jo sztori: bulizni ment, berugott, megdontott egy lanyt es most hulyen erzi magat.
Megtudtam vegulis az okot, de ha nem kerdezek ra... Tetu alak, szemetre vele!!
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!