Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Ha volt párotok, akkor miért és hogyan szakított veletek?
Miért?Fogalmam sincs,de tényleg!Én magam sem értem,egyik napról a másikra kicserélődött.Olyan fura lett,talán családi gondok miatt is..
Hogy hogyan?Mosolyogva!Ott is hagytam,mert láttam,hogy nem komplett.
7 hónapot így zártunk le.Hogy minden rendben,és egyszercsak megváltozik.
Én sem akarom elhinni,hogy kész,vége,ennyi...
Nehéz.De nem érdemelt meg,tudom.
14/F
Hetekig minden tökéletes volt, úgy szerettem mint még senkit, nagyon megbecsültem és ezt ő is tudta. Ő is oda volt értem, sosem akart elengedni, ha nem voltunk együtt akkor is állandóan keresett és már tervezte velem a jövőjét.
Aztán ebben a nagy idillben egyik este mindenféle előjel nélkül Facebookon megírta, hogy szakít velem, mert nincs tisztában az érzéseivel és nem akar átverni.
Én pedig aznap éjszaka órákig ültem egyedül egy padon a parkban és próbáltam felfogni könnyes szemekkel mit ronthattam el.
Mai napig nem állt oda elém, hogy személyesen elmondja az igazi okokat...
Az éj sötét és tele van iszonyattal...
5-ös: mert gerinctelenség és ha Te bele adtad mindenedet a kapcsolatba, akkor a minimum az, hogy megtiszteljen a párod azzal, hogy szemtől szembe megmondja. Ez a minimum.
Alkalmazottat sem rúgunk ki levélben. Elvileg emberek vagyunk, emberségesen kellene viselkednünk, nem pedig gépekként elküldeni néhány karaktert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!